1. Beschikt over een eigen badkamer!
  2. Zicht op speeltuin
  3. Ultieme glamping gevoel!

Luxe safaritent huren in Overijssel

‘Glamorous’ en ‘camping’, ik zie je al denken, dat gaat toch niet samen? Op Camping ’t Veld wel! Wil je verblijven in de luxe van een huis maar toch het gevoel van kamperen op een camping ervaren? Vier dan jouw droomvakantie in één van onze luxe safaritenten. In deze populaire luxe tenten ervaar je het ultieme glamping gevoel. Camping ’t Veld is een kleinschalige 5-sterren camping gelegen in Hardenberg, Overijssel. Geniet op onze camping van de rust, de natuur maar vooral van elkaar. Wij hebben twee verschillende types luxe safaritenten. Type A & B. De onderstaande punten gelden zowel voor type A als type B.

Bekijk de inventarieslijst luxe safaritenten.

Bekijk het aanbod
 
 

Luxe safaritent in Overijssel type A

De luxe safaritent type A is geschikt voor 7 personen. Deze luxe safaritenten beschikken over twee slaapkamers. Een ouderslaapkamer met televisie, hier is de mogelijkheid om een kinderbedje bij te plaatsen. Verder is er een kinderkamer met een stapelbed en een enkel bed. De laatste twee bedden bevinden zich in een bedstee. Hoe gaaf is dat! Onder het bedstee is ook nog een speelruimte voor de kinderen aanwezig.

Luxe safaritent in Overijssel type B

De luxe safaritenten type B zijn nieuw in 2020. Deze tenten hebben dezelfde slaapkamer indeling als type A. De luxe safaritenten type B hebben daarnaast een extra ruime veranda. Verder is de keuken naar buiten gericht. Tijdens het koken kun je het tentdoek oprollen waardoor je zicht hebt op het plein. Zo heb je dus altijd zicht op de veranda en het speeltuintje te midden van het veld. Op deze manier houd je altijd een oogje in het zeil.

 
 

Locatie luxe safaritenten

De 5 luxe safaritenten type A met de nummers 48,49,50,51 & 52 staan op het autovrije veld luxe tenten. De 3 luxe safaritenten type B met de nummers 61,62 & 63 staan op het autovrije veld egel. Te midden van de velden is een klein speeltuintje aangelegd. Vanaf je veranda heb je zo dus altijd zicht op je spelende kinderen. 

Wanneer je een tent bij ons boekt ben je van harte welkom vanaf 15.00 uur. Om 10.00 uur dien je uitgecheckt te zijn. Je dient je accommodatie bezemschoon op te leveren. Wanneer je tijdens Hemelvaart of Pinksteren bij ons verblijft dan heb je op de vertrekdag tot 18.00 uur de mogelijkheid om uit te checken!

Bekijk de plattegrond van 2021
 

Luxe safaritent in Overijssel

  • Geschikt voor 7 personen!
  • Voorzien van een verwarming
  • Eigen badkamer
  • Vaatwasser aanwezig
  • Gratis wifi
  • Rook- en huisdiervrij
  • Veranda met tuinmeubilair
  • Ruime zithoek met televisie
 

Wat is er te doen op Camping ’t Veld?

Wanneer je jouw droomvakantie boekt bij onze camping dan mag je natuurlijk gebruik maken van al onze faciliteiten. Ons animatieteam staat 's ochtends vroeg klaar om iedereen op te halen tijdens de ophaalparade. Word even goed wakker door met ze te zingen en te dansen. Haal vervolgens heerlijke broodjes bij de minishop en eet deze op bij je safaritent. Ben je nog steeds niet helemaal wakker? Neem dan een verfrissende duik in ons binnenzwembad. Aan het eind van de dag haal je een snackbestelling af bij ons restaurant en geniet je van de zonsondergang bij onze visvijver. Ook de omliggende omgeving van de camping biedt voldoende mogelijkheden voor leuke activiteiten.

Kortom wil je een luxe safaritent huren in Overijssel? Huur dan een luxe safaritent op camping ’t Veld in Rheeze en ervaar het glamping gevoel.

✅  Wil je een luxe safaritent boeken in de zomervakantie? Wacht dan niet te lang met boeken, de tenten zijn erg gewild!

Boek nu je verblijf in een luxe safaritent