Camping 't Veld
Fietsen en wandelen

Fiets- en wandelroutes

Lekker fietsen in Overijssel?

Vind je het heerlijk om tijdens je vakantie lange fiets – en wandeltochten te maken? Kom dan kamperen op camping ’t Veld in Overijssel.

Het Overijsselse Vechtdal leent zich bij uitstek voor het maken van wandelingen en fietstochten. Wij grenzen aan ca. 1000 hectare bos met volop fiets- en wandelpaden. 

In september wordt ieder jaar de Vechtdal fiets vierdaagse georganiseerd. Hier zijn wij participant van. Je kunt dan 5 dagen komen kamperen en 4 dagen fietsen door het schitterende Overijsselse Vechtdal.

Op onze receptie verkopen wij verder uitgebreide kaarten van de omgeving. Daarnaast ontvang je bij jouw gratis informatiepakket op voorhand al een leuke fietsroute van ons.

Wil je alsnog je eigen fiets- of wandelroute plannen? Bekijk dan hier de fietsrouteplanner of hier de wandelrouteplanner van het Vechtdal. Je kan ook altijd bij de receptie vragen voor een persoonlijk advies voor een wandel- of fietsroute. 

Nieuwsgierig geworden?

Het Overijsels Vechtdal is absoluut de moeite waard om te komen bezoeken en te ontdekken. De Overijsselse Vecht slingert al eeuwen door het prachtige landschap. Je kunt hier heerlijk vissen en ook is er de mogelijkheid van het huren van een bootje.  Naast heerlijk fietsen in Overijssel kun je natuurlijk ook heerlijk wandelen in Overijssel. Wij verkopen diverse wandelkaarten op onze receptie.

Je kunt bij ons heerlijk komen kamperen. Wij beschikken over verschillende soorten kampeerplekken, eventueel met privé sanitair. Ook kunt u bij ons komen kamperen met de ACSI card of de ANWB camping-key.

Zelf geen kampeermiddel? Huur dan een gerieflijke accommodatie bij ons. Wij hebben diverse soorten nieuwe accommodaties. Ook zijn deze zeer voordelig geprijsd in het voor- en naseizoen.

Meer In de omgeving