t/m
  • Overdekt zwembad
  • Indoor speelparadijs
  • Gratis WiFi
  • Animatie voor alle leeftijden

Pasen 2020

Pasen 2020

Nog geen plannen tijdens de Pasen? Ga er even tussenuit en profiteer van onze aantrekkelijke paasaanbieding! Geniet samen met je gezin van het paasontbijtje in één van onze prachtige accommodaties.

Aanbieding

Speciaal voor het paasweekend hebben wij een mooie aanbieding samengesteld. De aanbieding loopt van vrijdag 10 april tot maandag 13 april. Aankomst op vrijdag is mogelijk vanaf 10.00 uur, de vertrektijd op maandag is 17.00 uur.

Voor maar €227,50 overnacht jij samen met je gezin het gehele weekend in een terraslodge, verandalodge, of mobile home! De accommodaties beschikken allemaal over een verwarming!

Wat is er te doen op de camping?

Tijdens de weekenden is ons animatieteam op de camping aanwezig! Ook is ons restaurant in het weekend geopend voor een heerlijke paasmaaltijd. S’ochtends kun je heerlijke broodjes voor het paasontbijt komen halen bij onze minishop. Verder is ons overdekte zwembad met gave waterglijbaan het hele weekend voor jullie open!

Op 2e Paasdag worden er buiten de camping leuke activiteiten georganiseerd. Zo worden er bij recreatieplas de Oldemeijer vele leuke buiten activiteiten voor het hele gezin georganiseerd! Houd voor meer informatie de website van Hardenberg Buiten in de gaten.

Boek jouw paasweekend