t/m
  • Speciaal tarief!
  • Lang weekend genieten
  • Laat uitchecken

Pinksteren 2021

Kamperen Pinksteren 2021

Even er tussenuit? Alleen, met vrienden of familie? Dat kan! Kom dan tijdens Pinksteren 2021 kamperen op camping ’t Veld! Met minder dan 100 kampeerplaatsen zijn wij de kleinste 5-sterren camping van Nederland. Maak gebruik van onze vele faciliteiten, ga erop uit in onze prachtige omgeving of kom even helemaal tot rust! Ontdek en geniet.

Voor Hemelvaart en Pinksteren hebben wij ook dit jaar weer verschillende aantrekkelijke kampeerarrangementen samengesteld. Kampeer alleen het Pinkster-weekend, alleen tijdens Hemelvaart of beide periodes. Er is van alles mogelijk op de kleinste 5-sterren camping van Nederland!

  • Periode vrijdag 21 mei tot maandag 24 mei
  • Kampeerarrangement gehele weekend vanaf €165
  • Inchecken vanaf 12:00 uur
  • Laat uitchecken! Tot 18:00 uur

Kamperen Pinksteren en Hemelvaart combineren

Al eerder komen genieten op camping ’t Veld? Kom alvast een paar dagen eerder tijdens Hemelvaart! Geniet zo beide periodes van al onze voorzieningen. Dubbelop genieten! Bekijk dit arrangement

Accommodatie huren?

Geen kampeermiddel tot je beschikking? Huur dan tijdens Pinksteren 2021 één van onze prachtige accommodaties. Kies bijvoorbeeld één van onze nieuwe terraslodges.

Kortom, kom met Pinksteren gezellig kamperen op camping ’t Veld. Wees er snel bij voordat jouw favoriete plekje tijdens Pinksteren al vergeven is!

Op dit moment is het nog niet mogelijk om online je plek voor 2021 te reserveren. Wil je een plekje bespreken, neem dan contact op met onze receptionistes voor meer informatie.

 

Fantastische vakantie gehad op camping ’t Veld met onze kinderen ( 2 en 5 jaar). Wij hadden een kampeerplek met privé sanitair voor 2 weken. De plek was erg ruim en het privé sanitair was brandschoon. Het veld zelf was autovrij met een zandbak en leuk speeltoestel. Het is verder een kleinschalige camping waar een gemoedelijke sfeer heerst. De medewerkers zijn erg behulpzaam en de animatie is voor de kinderen super. Alle faciliteiten waren top en goed onderhouden. In onze beleving met recht 5 sterren waard. Wijzelf en de kinderen kijken terug op een fantastische tijd komen volgend jaar graag weer terug.

– Familie Bergman (05-08-2019, gereisd met jonge kinderen)