Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes
  • Subtropisch zwembad
  • Indoor speelparadijs
  • Wifi over gehele camping
  • Animatieteam voor alle leeftijden

Plattegrond op camping ’t Veld

Plattegrond  camping ’t Veld

Zoek hier uw favoriete plekje uit: plattegrond

Camping ’t Veld is met nog geen 100 kampeerplaatsen de kleinste 5 sterrencamping van Nederland. Voor een heerlijke vakantie boekt u uw vakantie op camping ’t Veld. U kunt bij ons kamperen op luxe kampeerplaatsen of een gerieflijke accommodatie huren.

Een geslaagde vakantie

Met onze prachtige voorzieningen en unieke ligging is een vakantie op camping ’t Veld gegarandeerd een succes voor een geslaagde vakantie.

Met onze luxe kampeerplaatsen , eventueel met privé sanitair en prachtige accommodaties is er voor iedereen een vakantie naar keuze te boeken. Ook dit jaar komen er weer prachtige nieuwe accommodaties bij. Onder andere luxe safaritenten met badkamers.

ANWB Camping

Op onze ANWB 5 sterrencamping is plezier voor iedereen verzekerd. Niemand hoeft zich er te vervelen. Onze prachtige voorzieningen en unieke ligging zullen ervoor zorgen dat iedereen zich uitstekend vermaakt.

Onze vernieuwde indoorspeeltuin betekend volop speelplezier voor de kids, evenals ons overdekte zwembad. Ons zwembad met nieuwe glijbaan met tijdsregistratie betekend plezier voor iedereen. Ons zwembad is dagelijks geopend van 08.30 – 20.00 uur.

Daarnaast bieden wij u een uitgebreid animatieprogramma met veel sport en spel. Naast ons uitgebreide animatieprogramma huren wij ook vaak extra activiteiten in. Denk hierbij aan lasergamen, opblaaskussen of een heuze klimwand. Maar ook de visliefhebber kan bij ons zijn hart ophalen. In onze vijver kunt u vergunningsvrij vissen. Daarnaast beschikt deze vijver over een royaal zandstrand waarop het heerlijk spelen is voor de kinderen.

Vervolgens bieden wij een breed scala aan voorzieningen, deze zijn terug te vinden op de plattegrond camping ’t Veld. Denk hierbij aan volop speeltoestellen verspreid over de hele camping, een mega air trampoline en een multifunctioneel sportveld. Kortom: op camping ’t Veld hoeft u zich geen moment te vervelen.

Heeft u nog vragen: wij staan u graag te woord. Bel ons op telefoonnummer: 0523 – 262286 of mail: info@campingtveld.nl

 

 

Aanbiedingen en lastminutes

Aanbieding

laatste accommodatie 2-9 aug.

luxe 4 pers. chalet 2-9 aug.
Boek hier
v.a. 630
Aanbieding

Laatste plekjes, telefonisch te boeken van 29/7 - 3/8

Prachtige autovrije kampeerplaatsen v.a.
v.a € 29,-
Aanbieding

Laatste plekjes: prachtige comfortplaats 29/7 - 3/8

Uitsluitend telefonisch te boeken: tel 0523 - 262286
v.a. 266 p/wk
Camping 't Veld