1. Geschikt voor twee personen
  2. Ideaal voor rondtrekkers
  3. Knus

Trekkershut (twee personen)

Gaan jullie samen op fiets- of wandelvakantie in Overijssel? En zijn jullie op doortocht maar heb jullie nog geen geschikte overnachtingsplek gevonden? Of zijn jullie (klein)kinderen bij ons op vakantie en vragen ze of jullie ook een nachtje willen blijven slapen? Huur dan een gloednieuwe trekkershut op camping ’t Veld in Rheeze. Ideaal voor mensen die naar een paar dagen hun reis weer vervolgen!

  1. Onze trekkershut is geschikt voor 2 personen.
  2. De trekkershut is voorzien van een verwarming.
  3. Gratis wifi.
  4. Rook- en huisdiervrij.
  5. Gezellig zitje met tv.

De trekkershut beschikt over een slaapvertrek met 2 enkele bedden. Verder is er een klein, gezellig zitje zowel binnen als buiten aanwezig. In de hut is een klein keukenblokje (zonder kookstel) aanwezig met koud stromend water, een koelkastje, waterkoker en koffiezetapparaat.

 

Locatie trekkershut

De trekkershut is nieuw in 2020 en is aangeduid met de letter T op de plattegrond. De hut is geplaatst op veld Specht.

In- en uitchecken

Huur je een trekkershut bij ons? Dan ben je vanaf 15.00 uur van harte welkom. Om 10.00 uur dien je uitgecheckt te zijn. Je dient je hut bezemschoon op te leveren. Wanneer je tijdens Hemelvaart of Pinksteren ons verblijft dan heb je op de vertrekdag tot 18.00 uur de mogelijkheid om uit te checken!

Wat is er te doen op onze camping en in de omgeving?

Onze camping is gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal. In het Vechtdal zijn vele fiets- en wandelroutes aangelegd. Ga erop uit en volg één van de vele routes. Kom langs oude dorpjes, prachtige natuurgebieden en vele bezienswaardigheden.

Mocht je een dagje op de camping willen blijven? Ontspan dan op het strand bij onze visvijver of geniet samen van een heerlijk diner in ons restaurant.

Kortom, wil je even heerlijk tot rust komen? Huur dan een trekkershut op camping ’t Veld in Hardenberg!

 
Trekkershut
Trekkershut
Trekkershut
Trekkershut
Trekkershut
Trekkershut
Vanaf
€ 112

Trekkershut

Nederland, Overijssel, Rheeze
21Nee
  • Gezellig zitje met tv