Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes
  • Subtropisch zwembad
  • Indoor speelparadijs
  • Wifi over gehele camping
  • Animatieteam voor alle leeftijden

Zomervakantie Overijssel

Zomervakantie Overijssel

De zomervakantie in Overijssel brengt u natuurlijk door op camping ’t Veld. Waarom camping ’t Veld:

Zomervakantie in Overijssel: volop genieten

Vier de zomervakantie in Overijssel en geniet volop van de prachtige voorzieningen die wij u bieden. Maar ook van de prachtige omgeving maar  vooral van elkaar. Op camping ’t Veld hoeft u zich geen moment te vervelen. Onze actieve animatieteam is alle vakanties en weekeinden van april tot oktober in de weer om het iedereen naar de zin te maken. Maar ook staat ons overdekte zwembad garant voor uren speelplezier voor de kinderen. Het zwembad is elke dag geopend van 08.30 – 20.00 uur. De 50 meter lange waterglijbaan met tijdsregistratie zorgt voor volop zwemplezier.

Zomervakantie in Overijssel: prachtige kampeerplaatsen 

Wilt u de zomervakantie heerlijk kamperen in Overijssel, boek dan één van onze mooie kampeerplaatsen , eventueel met privé sanitair. Al onze kampeervelden zijn omzoomd met een groenstrook waartegen u uw kampeermiddel plaatst. Midden op elk kampeerveld staan leuke speeltoestellen in een zandbak. Daardoor heeft u dus altijd zicht op uw spelende kinderen vanaf uw plaats.

Zomervakantie in Overijssel: huur een accommodatie

Heeft u niet de beschikking over een eigen kampeermiddel? Huur dan één van onze gerieflijke accommodaties. Wij verhuren moderne verandalodges en mobile homes. Daarnaast verhuren wij luxe toercaravans en Veldlodges (safaritenten).  Nieuw voor 2019 zijn onze terraslodges. Deze nieuwe accommodaties zijn compleet ingericht voor 5 personen en luxe uitgevoerd. Dus zijn de terraslodges uitgevoerd met een cv, een vaatwasser en een 2e televisie. Daarnaast zijn nieuw in 2019 onze Veldlodges de Luxe. Deze luxe safaritenten zijn royaal uitgevoerd voor 7 personen en voorzien van de nodige luxe. Daarom uitgevoerd met o.a. een vaatwasser, 2e televisie en een complete badkamer met regendouche.

Voor een heerlijke zomervakantie in Overijssel komt u natuurlijk naar camping ’t Veld!

Camping 't Veld