t/m
  • Overdekt zwembad
  • Indoor speelparadijs
  • Gratis WiFi
  • Animatie voor alle leeftijden

5 sterren camping Overijssel

Camping ’t Veld de leukste 5 sterren camping in Overijssel!

Wil je eens meemaken hoe het is om op een 5-sterren camping in Overijssel te kamperen? Boek dan eens een verblijf op camping ’t Veld in Hardenberg. Wij zijn met minder dan 100 kampeerplekken zelfs de kleinste 5-sterren camping van Nederland!

Onze camping is kleinschalig maar is opgebouwd met alle voorzieningen van een groot park. Geniet bij ons van de persoonlijke aandacht, de omgeving, de gezellige sfeer, de rust en natuurlijk van elkaar. Ervaar het echte campingleven en geniet van een onbezorgde vakantie!

Luxe kamperen 

Je kan bij onze camping in Overijssel een onbezorgde vakantie vieren op één van onze autovrije kampeervelden. Wij hebben 3 verschillende luxe kampeerplaatsen; comfortplekken, comfort+plekken en kampeerplekken met privé sanitair. Al onze kampeerplaatsen beschikken over 10 ampère elektra, cai, eigen vuilwaterafvoer en watertappunt. Vanaf je voortent heb je zicht op een speeltuintje die te midden van het veld is aangelegd. Kortom je kunt je kinderen onbezorgd laten spelen.

Verhuuraccommodatie

Naast onze kampeerplaatsen beschikken wij ook over luxe accommodaties. Heb jij geen kampeermiddel tot je beschikking? Dan is een accommodatie misschien iets voor jou! Zo verhuren wij luxe tenthouses en luxe safaritenten. Beiden beschikken over een eigen badkamer! Je ervaart hierin het echte glamping gevoel! Ook verhuren wij moderne veranda– en terraslodges, en chalets.

Vermaak voor iedereen!

Mensen van alle leeftijden kunnen zich op onze camping vermaken. Haal lekkere broodjes in onze minishop en ga samen met je gezin picknicken bij ons zandstrand of dobber rustig rond in de roeivijver. Een zandstrand op een camping in Overijssel? Jazeker! Ben je toe aan wat meer sensatie? Bezoek ons overdekt zwembad met coole waterglijbaan. Een echt zwemparadijs!

Samen met het recreatieteam beleef je de mooiste en spannendste avonturen. Win bijvoorbeeld een gave onderwatercamera tijdens de bingo in ons restaurant. Of doe mee aan één van de vele activiteiten die plaats vinden op ons sportveld. Vanaf 2020 beschikt onze hele camping over gratis wifi!

Omgeving Overijssel

Je kunt je eindeloos vermaken op onze camping in Overijssel, maar ook in de omgeving van de camping is voldoende te doen. Onze camping is gelegen in Rheeze, gemeente Hardenberg. Hardenberg is een bruisende stad die zomers vele leuke activiteiten organiseert.

Ons park ligt verder vlakbij diverse pretparken en dierentuinen. Ook zijn er vele mooie wandel- en fietsroutes rondom de camping in Overijssel te vinden.

Kortom op camping ’t Veld in Overijssel hoeft niemand zich te vervelen. Ben je nieuwsgierig geworden naar een verblijf bij ons op de camping? Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar of neem contact met ons op via de mail.

We zien jullie graag op de kleinste 5-sterren camping van Overijssel!

Boek jouw accommodatie

Boek jouw kampeerplaats

Camping 't Veld