Camping 't Veld
Kamperen ANWB Top camping

Kamperen op een ANWB Topcamping

Gold Winner in de Zoover Awards!
  • Beoordeeld met 5 sterren door de ANWB
  • Kleinschalige familiecamping
  • Met overdekt zwembad

ANWB top camping in Overijssel

Kamperen op een ANWB top camping doe je natuurlijk bij Camping ’t Veld. Doordat wij minder dan 100 kampeerplekken hebben zijn wij de kleinste 5-sterren camping van Nederland. Naast de kampeerplaatsen bieden wij ook knusse accommodaties. Je kunt bij ons heerlijk verblijven dankzij onze prachtige ligging in het veelzijdige Vechtdal en de vele faciliteiten. Zo bieden wij een overdekt zwembad, een binnenspeeltuin en animatie in het hoogseizoen. Daarom zijn wij voor gezinnen met kinderen dé vakantiebestemming bij uitstek. Het is heerlijk om te kamperen op onze ANWB top camping.

ANWB camping

Verblijven op onze ANWB top camping

Camping 't Veld beschikt over verschillende kampeervelden met ruime plekken. Op onze kleine camping in Overijssel kampeer je op kleine kampeervelden. Deze zijn autovrij en beschikken over een speeltuintje. Alle plekken zijn uitgerust met 10 ampère elektra, een watertappunt en -afvoer en een tv-aansluiting. Kamperen met je hond? Er zijn speciale huisdiervriendelijke kampeervelden. Ook kan je kiezen voor een kampeerplek inclusief privé sanitair. Wil je toch bij voorkeur een accommodatie huren? Dat is ook mogelijk op onze ANWB top camping. Wij verhuren diverse soorten accommodaties zoals een luxe glamping accommodatie, een trekkerspod, een chalet of een lodge. De accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 7 personen en zijn allemaal huisdiervrij.

To do's op onze 5-sterren camping

Tijdens jouw heerlijke vakantie hoef je je geen moment te vervelen! Onze ANWB top camping beschikt over uitstekende parkfaciliteiten zoals een overdekt zwembad met waterglijbaan, een binnenspeeltuin met gave speeltoestellen, een strandmeer en in het hoogseizoen worden gave activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Ook in de omgeving van onze camping is genoeg te ontdekken! Fiets of wandel door de natuur van het Vechtdal, breng een bezoekje aan Attractiepark Slagharen of spot de mooiste dieren bij WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen. Wat je ook gaat ondernemen; een verblijf op onze ANWB top camping wordt onvergetelijk!

Onze gave faciliteiten:

  • Overdekt zwembad met waterglijbaan
  • Binnenspeeltuin
  • Strandmeer
  • Sportveld
  • Fietsverhuur
  • Animatie in de vakanties en weekenden

Dit vroegen eerdere gasten ons:

• Zijn er leuke fietsroutes in de buurt van jullie camping?

In de omgeving van het Vechtdal zijn talloze mooie fietsroutes te vinden die je langs het Reggedal en de Lemelerberg leiden. Bij de receptie verkopen wij uitgebreide kaarten met de mooiste routes.

• Is mijn hond ook welkom op jullie camping?

Op onze ANWB camping is je hond ook van harte welkom op onze huisdiervriendelijke kampeervelden en in de basic safaritent. Zo kunnen jullie samen genieten in de natuur van Overijssel.