Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes

Accommodaties

Huur een  accommodatie in Overijssel op camping ’t Veld in Hardenberg

 

Huur een gerieflijke accommodatie in Overijssel op camping ’t Veld in Rheeze.

Beschikt u zelf niet over een kampeermiddel, maar wilt u wel het camping gevoel ervaren? Dit kan bij uitstek op camping ’t Veld

Voor iedereen die wel graag een gezellige vakantie door wil brengen op een fijne en luxe camping, maar niet beschikt over een eigen kampeermiddel, biedt Camping ’t Veld een aantal accommodaties. Door één van de accommodaties te huren kunt u wel genieten van een ontspannen vakantie op een camping, maar hoeft u uw slaapplaatsen niet zelf mee te brengen.

Wat verhuren wij zoal:

  • Ten eerste luxe verandalodges, van alle gemakken voorzien
  • Ten tweede luxe chalets
  • Vervolgens luxe toercaravans
  • Daarnaast prachtige veldlodges (safaritenten)
  • Nieuw in 2019: veldlodge de luxe o.a. voorzien van badkamer, vaatwasser en 2e televisie

Al onze accommodaties verkeren in uitstekende staat.  Als onze bedden zijn voorzien van kussens en dekbedden. Daarnaast is een lakenpakket verplicht. Deze bestaat uit een onderlaken, sloop om het dekbed en een kussensloop.

Wanneer u bij ons komt huren bent u van harte welkom vanaf 15.00 uur. Om 10.00 uur dient u uitgecheckt te zijn. Huisdieren en roken is in al onze accommodaties niet toegestaan. Ook alleen reizende jongeren laten wij niet toe op onze camping.

Nieuw in 2019 is ons verhuurveld op het veld Egel. Hier komen 5 nieuwe safaritenten in een cirkel bij elkaar te staan met in het midden een zandbak met een speeltoestel. U heeft dus altijd zicht op uw spelende kinderen terwijl u heerlijk geniet van uw welverdiende vakantie.

 

 

Aanbiedingen en lastminutes

Aanbieding

Zomerarrangement 2019

Kampeerplaats van 6 juli - 15 sept. 2019
Boek hier
€ v.a.1.075,-,-
Aanbieding

Hemelvaart en Pinksteren 2019

Hemelvaart en Pinksteren 2019
Boek hier
€ v.a. 270,-,-
Camping 't Veld