Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes
  • Overdekt zwembad
  • Indoor speelparadijs
  • Gratis WiFi
  • Animatieteam voor alle leeftijden

Accommodaties

Een accommodatie huren in Overijssel op camping ’t Veld in Rheeze

 

Een accommodatie huren in Overijssel doet u op camping ’t Veld in Rheeze.

Beschikt u zelf niet over een kampeermiddel, maar wilt u wel het camping gevoel ervaren? Dit kan bij uitstek op camping ’t Veld

Voor iedereen die wel graag een gezellige vakantie door wil brengen op een fijne en luxe camping, maar niet beschikt over een eigen kampeermiddel, biedt Camping ’t Veld een aantal accommodaties. Door één van de accommodaties te huren kunt u wel genieten van een ontspannen vakantie op een camping, maar hoeft u uw slaapplaatsen niet zelf mee te brengen.

Een accommodatie huren in Overijssel: wat verhuren wij zoal:

Al onze accommodaties verkeren in uitstekende staat.  Als onze bedden zijn voorzien van kussens en dekbedden. Daarnaast is een lakenpakket verplicht. Deze bestaat uit een onderlaken, sloop om het dekbed en een kussensloop.

Een luxe accommodatie huren in Overijssel doet u op camping ’t Veld. Wanneer u bij ons komt huren bent u van harte welkom vanaf 15.00 uur. Om 10.00 uur dient u uitgecheckt te zijn. Huisdieren en roken is in al onze accommodaties niet toegestaan. Ook alleen reizende jongeren laten wij niet toe op onze camping.

Nieuw in 2019 is ons verhuurveld op het veld Egel. Hier komen 5 nieuwe safaritenten in een cirkel bij elkaar te staan met in het midden een zandbak met een speeltoestel. U heeft dus altijd zicht op uw spelende kinderen terwijl u heerlijk geniet van uw welverdiende vakantie.

Daarnaast komen er nieuwe terraslodges bij. Deze ruime accommodaties worden speels opgesteld met altijd zicht op een speeltuin. Deze terraslodges zijn zeer ruim en luxe uitgevoerd. Denk hierbij aan cv,  een vaatwasser en een tweede televisie op de ouderslaapkamer. Wilt u een luxe accommodatie huren in Overijssel, kom dan dus naar camping ’t Veld.

Voor informatie neem kontakt op met onze receptie op telefoonnummer 0523 – 262286 of mail ons op info@campingtveld.nl

 

 

 

Aanbiedingen en lastminutes

Laatste plekken

Luxe safaritenten

In het hoogseizoen zijn er nog maar enkele luxe safaritenten (veldlodge de luxe) beschikbaar! Wees er dus snel bij. Vanaf €910 per week.
Boek hier
vanaf 910
Aanbieding

Hemelvaart 2020

Lang weekend genieten! Ga er tussenuit met familie en vrienden. Het gehele weekend vanaf €165.
Boek hier
vanaf 165
Aanbieding

Pinksteren 2020

Alvast in de vakantiestemming komen? Kom kamperen bij ons op de camping! De gehele periode vanaf €155.
Boek hier
vanaf 155
Camping 't Veld