• Laat uitchecken
  • Vele extra activiteiten
  • Volop gezelligheid

Kamperen met Hemelvaart én Pinksteren

Kom tijdens Hemelvaart en Pinksteren kamperen op Camping ’t Veld in Overijssel. Dat is dubbel genieten! Met minder dan 100 kampeerplekken zij wij de kleinste 5-sterren camping van Nederland. Ga met je familie of vrienden op pad in onze prachtige omgeving, maak gebruik van onze vele faciliteiten of kom even helemaal tot rust. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren hebben wij diverse leuke extra activiteiten op de camping. Denk hierbij aan een roofvogelshow, springkussen spektakel of lasergamen.

 
 

Kampeerarrangement

Voor het Hemelvaart- en Pinksterweekend hebben wij ook dit jaar weer verschillende aantrekkelijke kampeerarrangementen samengesteld.

  • Kampeerarrangement vanaf €185,-
  • Inchecken vanaf 14:00 uur
  • Laat uitchecken! Tot 18:00 uur
  • 17 mei t/m 29 mei 2023

Wanneer je dit arrangement boekt mag je je kampeermiddel tussentijds laten staan. Wanneer je tussentijds wilt blijven overnachten hanteren wij onze normale overnachtingstarieven. Dit arrangement is beschikbaar voor onze comfortplaatsencomfort+ plaatsen en kampeerplaatsen met privé sanitair. Al onze kampeerplaatsen zijn tussen de 90m2 en 100m2 groot en beschikken over een 10 ampère elektra, een watertappunt, vuilwaterafvoer, en cai.

Ook is er een mogelijkheid om je kampeermiddel al een weekend voor Hemelvaart op te komen zetten. Zo kun je tijdens Hemelvaart direct al helemaal tot rust komen. Let er wel op dat dit alleen in combinatie kan met ons Hemelvaartarrangement of Hemelvaart/Pinksteren arrangement.

Maar één periode kamperen?

Wil je maar één van beide periodes bij ons op Camping ’t Veld doorbrengen? Het is ook mogelijk om alleen met Hemelvaart of Pinksteren te komen kamperen.

Accommodatie huren tijdens Hemelvaart of Pinksteren?

Tijdens Hemelvaart of Pinksteren overnachten in één van onze comfortabele accommodaties? Ook dat is mogelijk! Verblijf bijvoorbeeld in een van onze royale verandalodges. Ook wanneer je tijdens Hemelvaart of Pinksteren een accommodatie huurt dan heb je op de vertrekdag tot 18.00 uur de tijd om uit te checken.

Tijdens je verblijf  op onze kleinschalige camping mag je gebruik maken van al onze faciliteiten en voorzieningen. Dobber rond in onze vis- en roeivijver, neem een frisse duik in ons overdekte zwembad en eet 's avonds met het gehele gezin in ons restaurant met aangrenzende binnenspeeltuin. Over de gehele camping is ook gratis wifi beschikbaar!