• Laat uitchecken
  • Vele extra activiteiten
  • Volop gezelligheid

Kamperen met Hemelvaart én Pinksteren

Kom tijdens Hemelvaart en Pinksteren kamperen op Camping ’t Veld in Overijssel. Dat is dubbel genieten! Met minder dan 100 kampeerplekken zij wij de kleinste 5-sterren camping van Nederland. Ga met je familie of vrienden op pad in onze prachtige omgeving, maak gebruik van onze vele faciliteiten of kom even helemaal tot rust. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren hebben wij diverse leuke extra activiteiten op de camping. Denk hierbij aan een roofvogelshow, springkussen spektakel of lasergamen.

 
 

Accommodatie huren tijdens Hemelvaart of Pinksteren?

Tijdens Hemelvaart of Pinksteren overnachten in één van onze comfortabele accommodaties? Ook dat is mogelijk! Verblijf bijvoorbeeld in een van onze royale verandalodges. Ook wanneer je tijdens Hemelvaart of Pinksteren een accommodatie huurt dan heb je op de vertrekdag tot 20.00 uur de tijd om uit te checken.

Tijdens je verblijf  op onze kleinschalige camping mag je gebruik maken van al onze faciliteiten en voorzieningen. Dobber rond in onze vis- en roeivijver, neem een frisse duik in ons overdekte zwembad en eet 's avonds met het gehele gezin in ons restaurant met aangrenzende binnenspeeltuin. Over de gehele camping is ook gratis wifi beschikbaar!