Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes
  • Speciaal tarief!
  • Geniet Hemelvaart én Pinksteren
  • Laat uitchecken
  • Leuke extra activiteiten!

Hemelvaart en Pinksteren 2020

Hemelvaart en Pinksteren kamperen 2020

Dubbelop genieten? Kom dan tijdens Hemelvaart en Pinksteren 2020 kamperen op camping ’t Veld. Met minder dan 100 kampeerplekken zij wij de kleinste 5-sterren camping van Nederland. Ga met je familie of vrienden op pad in onze prachtige omgeving, maak gebruik van onze vele faciliteiten of kom even helemaal tot rust. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren hebben wij diverse leuke extra activiteiten op de camping.

Voor het Hemelvaart- en pinksterweekend hebben wij ook dit jaar weer verschillende aantrekkelijke kampeerarrangementen samengesteld. Kom alleen kamperen met Hemelvaart, alleen kamperen tijdens Pinksteren of beide periodes kamperen op camping ’t Veld! Er is van alles mogelijk op de kleinste 5-sterren camping van Nederland.

  • Periode woensdag 20 mei tot maandag 1 juni
  • Kampeerarrangement gehele periode vanaf €310
  • Inchecken vanaf 10:00 uur
  • Laat uitchecken! Tot 17:00 uur

Wanneer je dit arrangement boekt is er een mogelijkheid om je kampeermiddel tussentijds te laten staan. De kosten van een caravan onbewoond bedragen €7,50 per nacht. Wanneer je tussentijds wilt blijven overnachten hanteren wij onze normale overnachtingstarieven. Dit arrangement is beschikbaar voor onze comfortplaatsen, comfort+plaatsen en kampeerplaatsen met privé sanitair. Al onze kampeerplaatsen zijn tussen de 90m2 en 100m2 groot en beschikken over een 10 ampère elektra, een watertappunt, vuilwaterafvoer, en cai.

Hemelvaart en Pinksteren boeken

Ook is er een mogelijkheid om je kampeermiddel al een weekend voor Hemelvaart op te komen zetten. Zo kun je tijdens Hemelvaart direct al helemaal tot rust komen. Eerder opzetten kan vanaf €65. Let er wel op dat dit alleen in combinatie kan met ons Hemelvaartarrangement of Hemelvaart/Pinksteren arrangement.

Hemelvaart en Pinksteren + opzetweekend boeken

Maar één periode kamperen?

Wil je maar één van beide periodes bij ons op camping ’t Veld doorbrengen? Het is ook mogelijk om alleen Pinksteren of Hemelvaart te komen kamperen.

Accommodatie huren tijdens Hemelvaart of Pinksteren?

Tijdens Hemelvaart of Pinksteren 2020 overnachten in één van onze prachtige accommodaties? Ook dat is mogelijk! Verblijf bijvoorbeeld in onze royale verandalodges.

Tijdens je verblijf  op onze kleinschalige camping mag je gebruik maken van als onze faciliteiten en voorzieningen, dobber rond in onze vis-en roeivijver neem een frisse duik in ons overdekt zwembad en eet s’avonds met het gehele gezin in ons restaurant met aanliggende binnenspeeltuin. Over de gehele camping is gratis wifi beschikbaar!

Nieuwsgierig geworden naar een verblijf op camping ’t Veld? Neem contact met ons op of bel ons op telefoonnummer: 0523 262286.

Wees er snel bij voordat jouw favoriete plekje al vergeven is tijdens Hemelvaart en Pinksteren 2020!

Graag tot ziens op camping ’t Veld in Overijssel.

 

– We hebben hier met Hemelvaart en Pinkster een arrangement geboekt met de caravan. ’s Ochtends kon de jongste (5) van ons lekker knutselen met het animatieteam die de kinderen dan met een golfkar inclusief muziek ophaalt. Ondertussen deed onze oudste (10) mee met de camping bootcamp en hebben we hem eigenlijk alleen nog even tijdens de maaltijden gezien. – familie Molenaar

Camping 't Veld