t/m
  • Speciaal tarief!
  • Geniet Hemelvaart én Pinksteren
  • Laat uitchecken
  • Leuke extra activiteiten!

Hemelvaart en Pinksteren 2021

Hemelvaart en Pinksteren kamperen 2021

Kom tijdens Hemelvaart en Pinksteren 2021 kamperen op camping ’t Veld in Overijssel. Dubbelop genieten! Met minder dan 100 kampeerplekken zij wij de kleinste 5-sterren camping van Nederland. Ga met je familie of vrienden op pad in onze prachtige omgeving, maak gebruik van onze vele faciliteiten of kom even helemaal tot rust. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren hebben wij diverse leuke extra activiteiten op de camping. Denk hierbij aan een roofvogelshow, springkussen spektakel of lasergamen.

Voor het Hemelvaart- en pinksterweekend hebben wij ook dit jaar weer verschillende aantrekkelijke kampeerarrangementen samengesteld.

  • Kampeerarrangement gehele periode vanaf €330
  • Inchecken vanaf 12:00 uur
  • Laat uitchecken! Tot 18:00 uur

Wanneer je dit arrangement boekt is er een mogelijkheid om je kampeermiddel tussentijds te laten staan. Wanneer je tussentijds wilt blijven overnachten hanteren wij onze normale overnachtingstarieven. Dit arrangement is beschikbaar voor onze comfortplaatsen, comfort+ plaatsen en kampeerplaatsen met privé sanitair. Al onze kampeerplaatsen zijn tussen de 90m2 en 100m2 groot en beschikken over een 10 ampère elektra, een watertappunt, vuilwaterafvoer, en cai.

Ook is er een mogelijkheid om je kampeermiddel al een weekend voor Hemelvaart op te komen zetten (7 mei – 9 mei). Zo kun je tijdens Hemelvaart direct al helemaal tot rust komen. Eerder opzetten kan vanaf €68. Let er wel op dat dit alleen in combinatie kan met ons Hemelvaartarrangement of Hemelvaart/Pinksteren arrangement.

Maar één periode kamperen?

Wil je maar één van beide periodes bij ons op camping ’t Veld doorbrengen? Het is ook mogelijk om alleen Pinksteren of Hemelvaart te komen kamperen.

Accommodatie huren tijdens Hemelvaart of Pinksteren?

Tijdens Hemelvaart of Pinksteren 2021 overnachten in één van onze prachtige accommodaties? Ook dat is mogelijk! Verblijf bijvoorbeeld in onze royale verandalodges. Ook wanneer je tijdens Hemelvaart of Pinksteren een accommodatie huurt dan heb je op de vertrekdag tot 18.00 uur de tijd om uit te checken.

Tijdens je verblijf  op onze kleinschalige camping mag je gebruik maken van als onze faciliteiten en voorzieningen, dobber rond in onze vis-en roeivijver neem een frisse duik in ons overdekt zwembad en eet s’avonds met het gehele gezin in ons restaurant met aanliggende binnenspeeltuin. Over de gehele camping is gratis wifi beschikbaar!

Nieuwsgierig geworden naar een verblijf op camping ’t Veld? Neem contact met ons op of bel ons op telefoonnummer: 0523 262286.

Graag tot ziens op camping ’t Veld in Overijssel.

Wij waren hier met 2 kinderen van 5 en 7 en ze hebben genoten. Het is een hele fijne camping! Enthousiast animatieteam met elke dag weer leuke activiteiten. Op alle veldjes een speeltoestel. Zwembad is prima en schoon met een mooie glijbaan. Zou hier zeker volgend jaar weer naartoe gaan.

– Eva Hes (05-08-2020, gereisd met jonge kinderen)