Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes
 • Overdekt zwembad
 • Indoor speelparadijs
 • Wifi over gehele camping
 • Animatieteam voor alle leeftijden

Kamperen

Kamperen in Overijssel op Camping ’t Veld

Kamperen in Overijssel op Camping ’t Veld betekent voor jou een fijne en ontspannen vakantie.  Met zo’n 100 kampeerplekken zijn wij namelijk de kleinste  ANWB 5-sterren camping van Nederland! Door onze unieke ligging zijn wij de vakantieplaats bij uitstek. Lekker even onthaasten maar niet in de drukte op vakantie gaan.

Bekijk onze tarieven voor 2020.

Bekijk de plattegrond 2020

Waarom kamperen in Overijssel op Camping ’t Veld

 • Autovrije kampeervelden
 • Te midden van elk kampeerveld een speeltuintje
 • Hondenvrije plekken of plekken voor honden bezitters
 • Zon- of schaduwrijke plekken
 • Gratis wifi (beperkt)
 • Luxe sanitaire voorzieningen
 • Aankomst en vertrek op elke dag mogelijk! (in het hoogseizoen vanaf 5 nachten)

Standaard kampeerplaatsen camping ’t Veld

Een comfortplaats is zo’n 90 vierkante meter groot. Daarnaast beschikt deze over een eigen 10 ampère elektra aansluiting. Verder heb je een eigen watertappunt en vuilwaterafvoer op de plaats.

Luxe kampeerplaatsen in Hardenberg zijn de comfort+ plaatsen

Een comfort+ plaats is zo’n 100 vierkante meter groot. Deze beschikt over een eigen 10 ampère elektra aansluiting, water en riolering en een cai aansluiting.

Comfortplaats met privé sanitair

Zoek je een camping met privé sanitair? Deze hebben wij ook! Een comfortplaats met privé sanitair is zo’n 100 vierkante meter groot. Deze beschikt eveneens over een eigen 10 ampère elektra aansluiting, water en riolering en een cai aansluiting. Daarbij beschikt de plek over privé sanitair. Het privé sanitair beschikt over toilet, wastafel, douche, en verwarming.

Autovrije kampeervelden

Al onze kampeervelden zijn autovrij. Je kunt je auto parkeren binnen de slagboom op een parkeerplaats nabij je parkeerplek.

Sanitaire voorzieningen

Naast onze prachtige kampeerplaatsen bieden wij schitterende sanitaire voorzieningen. Ons sanitair gebouw is centraal tussen de kampeervelden gesitueerd en in uitstekende staat. Zo zijn onze toiletten o.a. uitgevoerd met toiletpapier en een toiletbril cleaner. Verder hebben we voldoende douches en was cabines. Ook is er een minder validen ruimte aanwezig.

Daarnaast hebben we een babyroom. Ook bevinden de vaatwasplaatsen zich inpandig. Verder is het gehele gebouw voorzien van vloerverwarming. Daardoor is het er altijd aangenaam. Daarnaast hebben wij ook een wasserette met wasmachines, drogers en een strijkplank.

Hygiëne staat bij ons voorop. Vandaar dat wij in drukke tijden ons sanitairgebouw 4 maal per dag schoonmaken.

Honden

Ook hondenbezitters kunnen bij ons komen kamperen. Op al onze kampeervelden zijn honden toegestaan met uitzondering van de velden Slak B en Ree. Je dient je hond vanzelfsprekend uit te laten buiten de camping. Op de camping dient de hond aangelijnd te zijn.

Faciliteiten

Maak tijdens je vakantie gebruik van al onze faciliteiten. Vis in onze visvijver, dineer in ons restaurant met aanliggende indoorspeeltuin of plons in ons binnenzwembad. Verveling kennen we niet op camping ’t Veld!

 

Kom dus gezellig kamperen op camping ’t Veld en boek jouw favoriete plekje!

 

 

 

 

Aanbiedingen en lastminutes

Aanbieding

Verandalodges

Ga er even een weekend tussenuit!
Boek hier
v.a. 265
Aanbieding

Hemelvaart 2020

Lang weekend genieten! Ga er tussenuit met familie en vrienden.
Boek hier
v.a. 165
Aanbieding

Pinksteren 2020

Alvast in de vakantiestemming komen? Kom kamperen bij ons op de camping!
Boek hier
v.a. 155
Camping 't Veld