Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes
  • Laat uitchecken
  • Diverse leuke extra activiteiten
  • Speciaal tarief
  • Volop vakantieplezier!

Hemelvaart weekend 2020

Kamperen met Hemelvaart 2020

Heerlijk genieten van je lange weekend vrij? Of erop uit met vrienden en familie? Kom met Hemelvaart 2020 kamperen op camping ’t Veld in Hardenberg! Met minder dan 100 kampeerplaatsen zijn wij de kleinste 5-sterren camping van Nederland. Kom even helemaal tot rust, maak gebruik van onze vele faciliteiten of ga erop uit in onze prachtige omgeving. Ontdek en geniet! Camping ’t Veld is een familiecamping voor jong en oud. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren hebben wij elk jaar diverse extra leuke activiteiten ingepland.

Voor Hemelvaart en Pinksteren hebben wij ook dit jaar weer verschillende aantrekkelijke kampeerarrangementen samengesteld. Kamperen alleen met Hemelvaart, alleen tijdens Pinksteren of beide periodes? Er is van alles mogelijk op de kleinste 5-sterren camping van Nederland!

  • Periode woensdag 20 mei tot zondag 24 mei
  • Kampeerarrangement gehele weekend vanaf €165
  • Inchecken vanaf 10:00 uur
  • Laat uitchecken! Tot 17:00 uur

Bekijk de tarieven voor Hemelvaart 2020.

Boek het Hemelvaartweekend

Opzetten

Tijdens Hemelvaart volledig kunnen ontspannen? Geen zin in stress tijdens het opzetten van je kampeermiddel? Kom dan het weekend voor Hemelvaart (15 mei – 17 mei) je spullen alvast neerzetten. Ook leuk om alvast te proefdraaien en om in de vakantiestemming te komen. Boek ons opzetweekend erbij vanaf slechts €65.

Hemelvaart en Opzetweekend

Kamperen Hemelvaart en Pinksteren combineren 

Nog even langer genieten op camping ’t Veld? Laat je kampeermiddel dan staan en verblijf óók tijdens Pinksteren bij ons op de camping. Dubbelop genieten dus! Bekijk dit arrangement.

Huren

Geen kampeermiddel tot je beschikking? Of toch liever iets huren? Huur dan tijdens Hemelvaart 2020 één van onze prachtige accommodaties. Ervaar bijvoorbeeld het echte glamping gevoel in onze luxe safaritenten. Terwijl jij even ontspant laat je je kinderen spelen in het speeltuintje op hetzelfde veld. t

Enthousiast geworden naar een verblijf tijdens Hemelvaart op camping ’t Veld? Meer weten? Neem dan gerust contact op met één van onze receptionistes.

Kortom, kom met Hemelvaart gezellig kamperen op camping ’t Veld in Hardenberg. Wees er snel bij voordat jouw favoriete plekje tijdens Hemelvaart al vergeven is!

 

 Netjes onderhouden camping met op ieder veldje een klein speeltuintje. Ondanks dat de camping zelf niet zo heel groot is, is wel alles aanwezig. Wij waren er met Hemelvaart en ondanks dat de camping vol stond hebben we het niet als te druk ervaren. – Koen

 

Camping 't Veld