t/m
  • Laat uitchecken
  • Diverse leuke extra activiteiten
  • Speciaal tarief
  • Volop vakantieplezier!

Hemelvaart 2021

Kamperen met Hemelvaart 2021

Heerlijk genieten van je lange weekend vrij? Of erop uit met vrienden en familie? Kom met Hemelvaart 2021 kamperen op camping ’t Veld in Hardenberg! Met minder dan 100 kampeerplaatsen zijn wij de kleinste 5-sterren camping van Nederland. Kom even helemaal tot rust, maak gebruik van onze vele faciliteiten of ga erop uit in onze prachtige omgeving. Ontdek en geniet! Camping ’t Veld is een familiecamping voor jong en oud. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren hebben wij elk jaar diverse extra leuke activiteiten ingepland. Denk aan lasergamen springkussen spektakels en roofvogelshows!

Voor Hemelvaart en Pinksteren hebben wij ook dit jaar weer verschillende aantrekkelijke kampeerarrangementen samengesteld. Kamperen alleen met Hemelvaart, alleen tijdens Pinksteren of beide periodes? Er is van alles mogelijk op de kleinste 5-sterren camping van Nederland!

  • Periode woensdag 12 mei tot zondag 16 mei
  • Kampeerarrangement gehele weekend vanaf €175
  • Inchecken vanaf 12:00 uur
  • Laat uitchecken! Tot 18:00 uur

Opzetten

Tijdens Hemelvaart volledig kunnen ontspannen? Geen zin in stress tijdens het opzetten van je kampeermiddel? Kom dan het weekend voor Hemelvaart (7 mei – 9 mei) je spullen alvast neerzetten. Ook leuk om alvast te proefdraaien en om in de vakantiestemming te komen. Boek ons opzetweekend erbij vanaf slechts €68.

Kamperen Hemelvaart en Pinksteren combineren 

Nog even langer genieten op camping ’t Veld? Laat je kampeermiddel dan staan en verblijf óók tijdens Pinksteren bij ons op de camping. Dubbelop genieten dus! Bekijk dit arrangement.

Huren

Geen kampeermiddel tot je beschikking? Of toch liever iets huren? Huur dan tijdens Hemelvaart 2020 één van onze prachtige accommodaties. Ervaar bijvoorbeeld het echte glamping gevoel in onze luxe safaritenten. Terwijl jij even ontspant laat je je kinderen spelen in het speeltuintje op hetzelfde veld. Wanneer je een verhuuraccommodatie bij ons huurt dan mag je tijdens Hemelvaart tot 18:00 uur uitchecken.

Enthousiast geworden naar een verblijf tijdens Hemelvaart op camping ’t Veld? Meer weten? Neem dan gerust contact op met één van onze receptionistes.

Camping t veld is een leuke camping voor gezinnen met kinderen. Zwembad leuk en schoon en coole glijbaan. Plaatsje mooi, fijn dat het autovrij is. Leuke animatie voor kinderen van verschillende leeftijden.

– Familie de Wit (29-07-2020, gereisd met jonge kinderen)