t/m
  • Overdekt zwembad
  • Indoor speelparadijs
  • Gratis WiFi
  • Animatie voor alle leeftijden

Kleine camping Overijssel

Kleine camping in Overijssel

Ben je op zoek naar een kleine camping in Overijssel met veel voorzieningen? Kom dan naar camping ’t Veld. Waarom camping ’t Veld? Wij zijn een gezellige, kleinschalige camping met 5 sterren. Kom met je hele gezin kamperen en geniet van de omgeving, de vele faciliteiten en van elkaar.

Voorzieningen 

Ondanks de kleinschaligheid van onze camping, hebben wij wel de voorzieningen van een groot vakantiepark. Elke ochtend kun je heerlijke broodjes afhalen bij onze minishop. In ons restaurant met aanliggende binnenspeeltuin staat ons horecapersoneel altijd voor je klaar om een heerlijke maaltijd te bereiden.

We zijn dan wel een kleine camping in Overijssel, maar we beschikken wel over een grote waterglijbaan. In ons binnenzwembad is een 50 meter lange glijbaan aangelegd met tijdsmeter. Je kan dus telkens weer je tijd klokken. Ook is er een speciaal peuterbad aanwezig.

Op onze camping is ook een groot meer gelegen. Hier mag vergunningsvrij gevist worden. Verder beschikken we over een groot sportveld, jeu de boules baan, mega airtrampoline en meer!

Kamperen

Wanneer je wilt kamperen in Overijssel op een kleine camping, dan is camping ’t Veld een zeer geschikte plek. We hebben op het park minder dan 100 kampeerplekken en zijn hiermee de kleinste 5 sterren camping van Nederland.

Diverse accommodaties 

Ook verhuren wij diverse accommodaties. Van lodges en chalets tot safaritenten. Er is van alles mogelijk.

Kortom, ben jij opzoek naar een kleine, gezellige camping in Overijssel? Boek dan snel een verblijf op Camping ’t Veld!

Boek jouw accommodatie

Boek jouw kampeerplaats

Camping 't Veld