Camping 't Veld
Oldermeijer

Oldemeijer

Strandmeer de Oldemeijer in Rheeze nabij Camping ’t Veld

Op slechts 200 meter lopen van Camping ’t Veld bevind zich het recreatiemeer de Oldemeijer. Het meer is gelegen tussen de prachtige natuur van Rheeze. Wanneer je er even tussenuit wil, dan is dit de locatie bij uitstek. Het recreatiemeer beschikt over een betonnen looppad rondom het meer. Recreatieplas de Oldemeijer is een prachtige plas, met zandstrand en ligweide. Je kunt er zomers heerlijk zwemmen, ronddobberen en de mooiste zandcreaties maken. Zwem naar het eiland te midden van het meer of kijk via de bruggetjes uit over het de gehele plas en zijn omgeving.

Heerlijk wandelen en fietsen

Vanaf de Oldemeijer starten prachtige, diverse wandel- en fietsroutes. Deze worden duidelijk gemarkeerd in het bos. Ontdek de mooie omgeving rondom Camping ’t Veld en de Oldemeijer.

Praktische informatie

  • Toiletten aanwezig
  • Honden mogen niet zwemmen in de plas
  • Bij mooi weer is er een kiosk geopend
  • Rolstoelvriendelijk

Kortom, neem je zwemkleding, handdoek, favoriete boek, emmer met schep mee en geniet van een onbezorgde middag bij recreatieplas de Oldemeijer! Na het uitstapje kun je in ons restaurant een heerlijke maaltijd afhalen en lekker opeten bij je kampeerplek of accommodatie.

Meer In de omgeving