Camping 't Veld
Kamperen in september

Vakantie in september

Gold Winner in de Zoover Awards!
  • Heerlijk nazomeren
  • Voordelig tarief
  • Geniet van alle rust en ruimte

Vakantie in september in Overijssel

Wil je graag buiten het hoogseizoen op vakantie maar nog wel van mooie weer genieten? Dan is kamperen in september de ideale oplossing. In september op vakantie kan bij onze kleine camping in Overijssel, Camping 't Veld. Op onze camping kun je in de septembermaand even helemaal tot rust komen en genieten van de laatste zomerse dagen. Profiteer van het voordelige tarief dat geldt buiten de vakantieperiodes om en de rust en ruimte. Op ons park kunt u onder andere heerlijk genieten van het overdekte zwembad, het smakelijke restaurant en het strandmeer. Wanneer gaat u vakantie vieren in september in Overijssel?

Geniet van een week vakantie in september! ⤵️

Wat is er te doen in de septembermaand?

Een vakantie in september is de ideale periode om te fietsen en wandelen. Ontdek het Overijsselse Vechtdal te voet of op de fiets. Je vindt in de directe omgeving circa 1000 hectara bos. En wist je bijvoorbeeld dat we in september een startpunt zijn van de Vechtdal Fietsvierdaagse? Van dinsdag 5 t/m vrijdag 8 september fiets je over afwisselende routes en ontdek je het Vechtdal. Wees er op tijd bij en doe mee met de fietsvierdaagse! 

Een vakantie in september kan er bij Camping 't Veld zo uitzien: ’s Ochtends haal je verse afhaalbroodjes bij onze campingwinkel en vervolgens trek je een aantal baantjes in ons overdekte zwembad. Ontdek daarna ’s middags het prachtige Vechtdal door één van de prachtige wandel- of fietstochten te volgen. Als afsluiter dineer je in ons restaurant met aanliggende indoorspeeltuin. Klinkt als echt vakantie toch?!

Accommodatie huren in september

Ook is het in september natuurlijk nog mogelijk om een accommodatie te huren. Nieuwsgierig geworden naar een verblijf op Camping ’t Veld? Mail ons of bel naar 0523 2622886. Wij staan je namelijk graag te woord. Tot ziens bij Camping ’t Veld in Rheeze!