Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes
  • Overdekt zwembad
  • Indoor speelparadijs
  • Wifi over gehele camping
  • Animatieteam voor alle leeftijden

5 Sterren camping Rheeze

5 Sterren camping in Rheeze

Ben je opzoek naar een 5-sterren camping in Rheeze (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Kom dan naar camping ’t Veld. Wij zijn met minder dan 100 kampeerplekken dé kleinste 5-sterren camping van Nederland! Kom vakantie vieren op een kleinschalige camping waar voor alle leeftijden veel te doen is!

Faciliteiten op camping ’t Veld 

Onze camping biedt voldoende vermaak voor iedereen.

Kamperen op een 5-sterren camping in Hardenberg

Heb je altijd al een keer willen kamperen op een 5-sterren ANWB camping? Kom dan eens overnachten op camping ’t Veld. Wij bieden luxe kampeerplaatsen aan die voorzien zijn van alle comfort. Neem dus je camper, caravan, tent of vouwwagen met en kampeer op één van de comfortplaatsen, comfort+plaatsen of kampeerplaatsen met privé sanitair. Al ons kampeerplaatsen zijn tussen de 90m2 en 100m2 groot en beschikken over 10 ampère elektra, watertappunt, vuilwaterafvoer en cai (digitaal signaal, dvb-c)

Al onze kampeervelden zijn autovrij. Ook zijn er ontelbare speelmogelijkheden op de camping. Zo is er te midden van elk kampeerveld een aantal speeltoestellen geplaatst.

Huur een accommodatie

Ben je geen kampeerder en ga je liever iets huren? Wij hebben ook diverse verhuurmogelijkheden. Overnacht in onze basic safaritenten en ervaar op deze manier toch het campinggevoel. Wil je iets luxer overnachten? Ga dan voor onze luxe safaritenten. Deze tenten beschikken zelfs over een eigen badkamer! Verder verhuren wij nog ruime verandalodges, terraslodges en mobile homes. Ook te midden van alle velden waar accommodaties geplaatst zijn is een leuke speeltuintje aangelegd.

Omgeving

Camping ’t Veld is gelegen in Rheeze. Rheeze ligt in de gemeente Hardenberg. Hardenberg is een zeer bruisende stad met een prachtige bosrijke omgeving. Wil je er eens een dagje op uit? De omgeving rondom de camping biedt je hiervoor genoeg mogelijkheden. Zo zijn er diverse fiets-en wandelroutes in het Vechtdal. Ook liggen er diverse attractieparken dicht bij de camping. Denk aan attractiepark Slagharen, Plopsaland en Wildlands. Verder liggen grotere steden als Zwolle en Almelo ook in het bereik van de camping.

 

Camping 't Veld