Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes

5 Sterren camping Rheeze

5 Sterren camping Rheeze

Bent u op zoek naar een 5 sterren camping in Rheeze? Kom dan naar Camping ’t Veld. Waarom Camping ’t Veld?

  • Ten eerste zijn wij de kleinste 5 sterren camping van Nederland
  • Zowel voor jong als oud
  • Luxe kampeerplaatsen
  • Ook met privésanitair
  • Grote diversiteit aan accommodaties
  • Daarnaast volop voorzieningen voor een aangenaam verblijf
  • Waaronder een overdekt zwembad

5 Sterren camping Rheeze, heerlijk kamperen

Wilt u er heerlijk op uit met uw kampeermiddel? Kom dan naar Camping ’t Veld. Wij bieden luxe kampeerplekken aan, waaronder plekken met privésanitair. Al onze kampeervelden zijn autovrij. De kampeerplaatsen bevinden zich aan de rand van de kampeervelden. Al onze kampeervelden zijn voorzien van een uitdagend speeltoestel waar uw kinderen zich kunnen vermaken. Ook mensen met een camper zijn van harte welkom. Er is een aparte camperstort aanwezig.

5 Sterren camping Rheeze, huur een accommodatie

Heeft u zelf niet de beschikking over een kampeermiddel? Huur dan één van onze luxe accommodaties. Nieuw dit jaar zijn onze Veldlodges De Luxe. Deze fraaie accommodaties zijn geschikt voor 7 personen en beschikken over een ruime badkamer, vaatwasser en twee televisies. De tenten zijn uitgevoerd met 2 slaapkamers, één maal een ouderslaapkamer en kinderkamer met stapelbed. Daarnaast is er een bedstee aanwezig met hieronder een speelruimte voor de kinderen. Onze Veldlodges De Luxe staan op een nieuw ontwikkeld veld op de plaatsen 48 t/m 52 (zie plattegrond).

Ten tweede zijn dit jaar 3 nieuwe Terraslodges geplaatst. Deze accommodatie geschikt voor 5 personen beschikt over twee slaapkamers, een moderne badkamer, toilet en biedt u alle gemakken om zorgeloos van uw vakantie te genieten. De Terraslodges bevinden zich net zoals de Veldlodges De Luxe op een nieuw ontwikkeld veld op de plekken 54 t/m 56 (zie plattegrond). Evenals bij de Veldlodges De Luxe heeft ook bij de Terraslodges altijd zicht op uw spelende (klein)kinderen door de centraal gelegen speeltuin op het veldje.

Voor een compleet overzicht bekijk hier al onze accommodaties!

Camping 't Veld