t/m
  • Voor jong en oud!
  • Tijdens vakanties en weekenden
  • Vele leuke activiteiten

Animatie

Camping ’t Veld: de camping met animatie voor het hele gezin

Camping ’t Veld is de camping met animatie voor het hele gezin. Tijdens het hoogseizoen, de schoolvakanties en in de weekenden is ons enthousiaste animatieteam aanwezig om jouw kinderen een onvergetelijke vakantie te geven. Wekelijks hebben we een bomvol animatieprogramma voor zowel jong als oud.

Programma

Ons karakter Vinnie de veldmuis is altijd op de camping aanwezig. Beleef samen met hem de leukste en spannendste avonturen. Iedere dag worden kinderen opgehaald tijdens de ophaalparade. Eerst de dag goed beginnen en opwarmen met zang en dans. Vervolgens word er elke dag in ons animatiegebouw geknutseld. Maak een leuk aandenken aan je vakantie!

Ook ’s middags zijn er diverse leuke activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan sport en spel. Elke avond is er voor de jongere kinderen een dag afsluiting. Zing je samen met je kinderen schor tijdens de minidisco. Voor de oudere kinderen is er vervolgens een gezellige avondactiviteit.

Extra Activiteiten

Al deze activiteiten zijn nog niet alles! Naast het reguliere programma is hebben we ook nog regelmatig extra activiteiten. Dit zijn bijvoorbeeld klimwanden, lasergamen, een tumblingbaan of zelfs een supercoole roofvogelshow! Dit wil je natuurlijk niet missen!

Tieners

Speciaal voor tieners hebben we in de bouwvak, het Hemelvaartweekend en het Pinksterweekend een tiener-entertainer. Zo organiseert deze entertainer speciaal voor de tieners sportactiviteiten, maar ook leuke spooktochten of stoere spelletjes.

Waar vind ik het animatieprogramma?

Bij aankomst op de camping ontvang je van ons een informatiepakket met het animatieprogramma voor die week. Bij de receptie kun je altijd even vragen naar het nieuwste programma. Maar wist je ook dat camping ’t Veld een eigen app heeft? Via de app kun je ook wekelijks het programma bekijken. De app kan je downloaden via je Playstore of Appstore. Zoek onder de naam ‘Camping ’t Veld’

Kortom zoek je een leuke camping met animatie in Overijssel? Kom gezellig kamperen bij ons op de camping!

zoover 't Veld

We hebben hier met Hemelvaart en Pinksteren een arrangement geboekt met de caravan. ’s Ochtends kon de jongste (5) van ons lekker knutselen met het animatieteam die de kinderen dan met een golfkar inclusief muziek ophaalt. Ondertussen deed onze oudste (10) mee met de camping bootcamp en hebben we hem eigenlijk alleen nog even tijdens de maaltijden gezien.

– fam. Molenaar (12-06-2019, gereisd met jonge kinderen)

Boek jouw accommodatie

Boek jouw kampeerplaats

Aanbiedingen en lastminutes

Nazomeren

Accommodatie met eigen sanitair

Kom gezellig nazomeren op Camping 't Veld. Overnacht in één van onze luxe accommodaties voorzien van eigen sanitair.
Boek nu
€110
Boeken 2021

Boek nu je favoriete plekje voor 2021

Boek nu alvast jouw favoriete plek voor 2021!
Boek nu
€19,- p.n.
Aanbieding

Voordelig kamperen v.a 29 augustus t/m 24 oktober

Kom kamperen op een comfort of comfort+ plek voor maar €18 per nacht! (exclusief bijkomende kosten)
Boek nu
€18,- p.n.