Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes
  • Voor jong en oud!
  • Tijdens vakanties en weekenden
  • Vele leuke activiteiten

Animatie

Camping ’t Veld: de camping met animatie voor het hele gezin

Camping ’t Veld is de camping met animatie voor het hele gezin. Wij doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Daarom bieden we een uitgebreid animatieprogramma. Deze staat bomvol met activiteiten voor alle gasten! Onze vaste karakters Vic en Vos en natuurlijk Vinnie de Veldmuis zijn altijd aanwezig.  Zij organiseren leuke activiteiten voor jong en oud. Alle vakanties is ons animatieteam aanwezig. Maar ook alle weekeinden van april tot oktober.

Iedere dag worden kinderen opgehaald waarna de dag vrolijk wordt begonnen. Allereerst even lekker opwarmen met  zang en dans. Vervolgens maken we een leuk knutselwerk. ’s Middags worden er leuke activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan sport en spel. Elke avond is er een dagafsluiting voor de jongere kinderen. Voor de oudere kinderen is er vervolgens een gezellige avondactiviteit.

Extra activiteiten

Naast het reguliere animatieprogramma huren we regelmatig extra activiteiten in. Denk hierbij aan een klimwand, lasergamen, olympisch turnen met een heuse tumblingbaan en nog veel meer!

Speciaal voor tieners is er tijdens de bouwvak en het Hemelvaarts- en Pinksterweekend een tienerentertainer aanwezig. Deze tienerentertainer zorgt er voor dat ook de tieners zich vermaken op Camping ’t Veld!

Ons animatieprogramma ontvangt u bij aankomst op onze camping. Daarnaast ontvangt u een complete informatiepakket. Ook staat ons animatieprogramma vermeld in onze app.

Daarnaast beschikken wij over tal van voorzieningen om het recreatieprogramma tot een succes te maken. Denk hierbij aan ons overdekte zwembad met glijbaan. Maar ook een ruim sportveld om leuke activiteiten te organiseren.

Kortom, voor een heerlijke ontspannen vakantie moet u op camping ’t Veld zijn.

Bekijk hier alvast de openingstijden van onze faciliteiten voor de komende maanden!
Openingstijden april Openingstijden mei Openingstijden juni

 

 

Aanbiedingen en lastminutes

Aanbieding

Luxe mobile home: voordelig geprijsd in september

Weekend v.a. 100,- / midweek 175 / week 250
Boek hier
v.a. 100
Aanbieding

Prachtige luxe kampeerplaatsen: altijd zicht op een speeltuin

Kamperen v.a. 33,- aankomst dagelijks mogelijk
Boek hier
v.a. 33
Aanbieding

Prachtige accommodatie v.a. 23 augustus min. 2 nachten

Bekijk hier onze prachtige accommodaties: min. 2 nachten
Boek hier
v.a. 150
Camping 't Veld