Op het park
  1. Aangrenzende binnenspeeltuin
  2. Afhaalmogelijkheid
  3. Feesten & partijen
 
Menu

Wat gaan we eten??

Mama, papa, wat gaan we vanavond eten? Waarschijnlijk komt deze zin je wel bekent voor. Je hebt net een lange dag vol leuke activiteiten gehad en hebt eigenlijk geen zin meer om te koken. Toch moeten de buiken na een intensieve dag goed gevuld worden. Geen probleem, kom gezellig met de hele familie langs bij ons in het restaurant met aanliggend terras. Wij nemen het koken voor je uit handen en zorgen ervoor dat jullie voldaan weer terug gaan!

Geniet van de grote diversiteit aan mogelijkheden. Er is voor ieder wat wils. Ga voor een patatje met een hartige snack, een heerlijke boerenschnitzel, pizza, pannenkoek of een Indische maaltijd. Ook kun je bij ons restaurant terecht voor een overheerlijke lunch of een welverdiend kopje koffie met wat lekkers. Ons restaurant beschikt over gratis WiFi.

Afhalen

Liever bij je eigen caravan of accommodatie eten? Of gewoon zin in een snelle lekkere hap? Wij bieden bij camping ’t Veld ook de mogelijkheid tot het afhalen van eten.

Zin in een ijsje?

Niets is tijdens de warme zomerdagen lekkerder dan een ijsje. Kom langs in het restaurant en kies voor een heerlijk soft ijsje. Of ga je toch liever voor een waterijsje? De keuze is reuze!

Indoor speeltuin camping ’t Veld

Aangrenzend aan ons restaurant ligt onze indoor speeltuin. Terwijl je wacht op je bestelling kunnen de kinderen zich hier vermaken.

Feestje?

Het restaurant op camping ’t Veld biedt plaats voor maximaal 75 personen. Er is een beamer en microfoon aanwezig. Ons restaurant leent zich hiermee dus bij uitstek voor het houden van een feestje. Terwijl jij geniet van je gasten kunnen de kinderen zich vermaken in onze indoorspeeltuin. Informeer gerust naar de mogelijkheden of bekijk onze prijslijst zaalarrangementen. Ook voor het houden van een kinderfeestje ben je bij ons aan het juiste adres.