t/m
 • Overdekt zwembad
 • Indoor speelparadijs
 • Gratis WiFi
 • Animatie voor alle leeftijden

Kamperen

Kamperen in Overijssel op Camping ’t Veld

Kamperen in Overijssel op Camping ’t Veld betekent voor jou een fijne en ontspannen vakantie. Met zo’n 100 kampeerplekken zijn wij namelijk de kleinste ANWB 5-sterren camping van Nederland! Door onze unieke ligging zijn wij dé vakantieplaats bij uitstek. Lekker even onthaasten maar niet in de drukte op vakantie gaan.

Waarom kamperen in Overijssel op Camping ’t Veld

 • Autovrije kampeervelden
 • Te midden van elk kampeerveld een speeltuintje
 • Hondenvrije plekken én plekken voor honden bezitters
 • Zon- of schaduwrijke plekken
 • Gratis wifi (beperkt)
 • Luxe sanitaire voorzieningen
 • Aankomst en vertrek op elke dag mogelijk! (in het hoogseizoen vanaf 5 nachten)

Standaard kampeerplaatsen camping ’t Veld

Een comfortplaats is zo’n 90 vierkante meter groot. Daarnaast beschikt deze over een eigen 10 ampère elektra aansluiting. Verder heb je een eigen watertappunt en vuilwaterafvoer op de plaats. Ook is er een cai aansluiting aanwezig.

Luxe kampeerplaatsen in Hardenberg zijn de comfort+ plaatsen

Een comfort+ plaats is zo’n 100 vierkante meter groot. Deze beschikt over een eigen 10 ampère elektra aansluiting, eigen watertappunt, vuilwaterafvoer (riolering) op de plaats. En een cai aansluiting.

Kampeerplaats met privé sanitair

Zoek je een camping met privé sanitair? Deze hebben wij ook! Een comfortplaats met privé sanitair is zo’n 100 vierkante meter groot. Deze beschikt eveneens over een eigen 10 ampère elektra aansluiting, water en riolering en een cai aansluiting. Daarbij beschikt de plek over privé sanitair. Het privé sanitair beschikt over toilet, wastafel, douche, en verwarming.

Autovrije kampeervelden

Al onze kampeervelden zijn autovrij. Je kunt je auto parkeren binnen de slagboom op een parkeerplaats nabij je kampeerplek.

Sanitaire voorzieningen

Naast onze prachtige kampeerplaatsen bieden wij schitterende sanitaire voorzieningen. Ons sanitair gebouw is centraal tussen de kampeervelden gesitueerd en in uitstekende staat. Zo zijn onze toiletten onder andere uitgevoerd met toiletpapier en een toiletbril cleaner. Verder hebben we voldoende douches en was cabines. Ook is er een minder validen ruimte aanwezig.

Daarnaast hebben we een babyroom. Ook bevinden de vaatwasplaatsen zich inpandig. Het gehele gebouw is voorzien van vloerverwarming. Daardoor is het er altijd aangenaam. Wij hebben ook een wasserette met wasmachines, drogers en een strijkplank.

Hygiëne staat bij ons voorop. Vandaar dat wij in drukke tijden ons sanitairgebouw 4 maal per dag schoonmaken.

Honden

Ook hondenbezitters kunnen bij ons komen kamperen. Op al onze kampeervelden zijn honden toegestaan met uitzondering van de velden Arend en Ree. Je dient je hond vanzelfsprekend uit te laten buiten de camping. Op de camping dient de hond aangelijnd te zijn.

Faciliteiten

Maak tijdens je vakantie gebruik van al onze faciliteiten. Vis in onze visvijver, dineer in ons restaurant met aanliggende indoorspeeltuin of plons in ons binnenzwembad met 50 meter lange waterglijbaan. Verveling kennen we niet op camping ’t Veld!

Kom gezellig kamperen op camping ’t Veld in Overijssel en boek jouw favoriete plekje!

Boek jouw kampeerplaats

Zeer schone camping met stroom en water direct achter je tent of caravan. Er is 1 centraal toilet/sanitair gebouw met afwasplekken, douches, wasmachines en 1 droger. Eventueel bij te boeken privé sanitair. Grote kampeerplek met ruimte voor fietsen en aanhangwagen.

– Op den Camp (05-08-2019, gereisd met jonge kinderen)

Aanbiedingen en lastminutes

Verandalodge

Accommodatie met eigen sanitair

Boek een luxe accommodatie voorzien van eigen sanitair. Geschikt voor 6 personen. 21-28 augustus. Exclusief bijkomende kosten
Boeken
vanaf 700
Last minute

Boek nu de jouw kampeerplaats

Kom gezellig kamperen! Boek een kampeerplaats vanaf 10 augustus. Vanaf prijs, exclusief bijkomende kosten.
Boek nu
39,50 p/ nacht
Aanbieding

Voordelig kamperen in september en oktober

Kom kamperen op een comfort of comfort+plek voor maar €18 per nacht! (exclusief bijkomende kosten)
Boek nu
18,50 p/nacht