t/m
  • Overdekt zwembad
  • Indoor speelparadijs
  • Gratis WiFi
  • Animatie voor alle leeftijden

Meivakantie in Overijssel

Meivakantie op camping in Overijssel

Jouw meivakantie doorbrengen op een camping in Overijssel? Kom naar camping ’t Veld. Ga er even tussenuit en kom alvast in de vakantiestemming. Wij zijn met minder dan 100 kampeerplekken een kleinschalige familiecamping in Hardenberg. Voel je bij ons thuis en geniet van de vrijheid, rust, gezellige sfeer, ruimte en de omgeving.

Voor alle leeftijden

Tijdens de meivakantie is ons animatieteam volop aanwezig. Zing en dans samen met Vinnie de Veldmuis tijdens de minidisco of doe mee met de sport- en spel activiteiten. Speel verstoppertje in de indoorspeeltuin of neem een duik in ons subtropisch zwembad. Bekijk samen met je vrienden de zonsondergang bij ons strandmeer en duik vervolgens voldaan je bed in. Klinkt als echt vakantie toch?  Wij hebben regelmatig leuke externe activiteiten. Denk hierbij aan lasergamen, een roofvogelshow of een springkussen spektakel.

Onze camping ligt in de provincie Overijssel, gemeente Hardenberg. De camping is omringt door prachtige natuur. Zo zijn er vele fiets- en wandelroutes door de bossen of langs de Vecht. Grotere steden als Zwolle en Almelo zijn vanaf de camping gemakkelijk bereikbaar. En ook de stad Hardenberg heeft tijdens de vakanties vele leuke activiteiten op de planning staan.

Kamperen tijdens de meivakantie

Kom in de meivakantie kamperen bij de gezelligste familiecamping van Overijssel! Wij hebben verschillende kampeerplaatsen. Zo hebben we comfortplaatsen en comfort+plaatsen. Dit zijn plekken van ca. 90 & 100 m2 groot. De plekken beschikken over een 10 ampère elektra, eigen vuilwaterafvoer, watertappunt en cai aansluiting. Ben je opzoek naar nog wat extra comfort? Kies dan voor een kampeerplek met privé sanitair. Al onze kampeervelden zijn ruim opgezet en autovrij. Te midden van elk veld staat een klein speeltuintje. Hier kunnen de kinderen zich vaak uren vermaken terwijl jij even rustig bijkomt.

Verhuuraccommodatie huren

Ben je geen kampeerder maar wil je er toch even tussenuit? Geen probleem! Wij verhuren ook accommodaties. Van luxe terraslodges tot basic safaritenten. Er is van alles mogelijk.

Wil je er tijdens de meivakantie even tussenuit? Boek snel een verblijf op camping ’t Veld en kom volledig tot rust.

Boek jouw accommodatie

Boek jouw kampeerplaats

Camping 't Veld