Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes
  • Overdekt zwembad
  • Indoor speelparadijs
  • Wifi over gehele camping
  • Animatieteam voor alle leeftijden

Meivakantie in Overijssel

Meivakantie in Overijssel

Meivakantie in Overijssel brengt u natuurlijk door op camping ’t Veld. Waarom camping ’t Veld:

Meivakantie in Overijssel: heerlijk kamperen

De meivakantie in Overijssel brengt u natuurlijk door op camping ’t Veld. Wij beschikken over ruime en luxe kampeerplaatsen. Wij verhuren zowel basis kampeerplaatsen, comfort kampeerplaatsen en kampeerplaatsen met privé sanitair. U kampeert bij ons altijd aan de buitenzijde van een gezellig veldje. Omdat in het midden van elk kampeerveld een leuk speeltuintje staat, heeft u altijd zicht op uw spelende kinderen.

Meivakantie in Overijssel: huur een accommodatie

Heeft u geen eigen kampeermiddel? Huur dan één van onze gerieflijke accommodaties. Wij verhuren prachtige verandalodges en mobile homes. Daarnaast verhuren wij ook toercaravans en compleet ingerichte safaritenten. Maar nieuw in 2019 zijn onze terraslodges. Deze luxe accommodaties zijn compleet ingericht voor 5 personen. Verder zijn de terraslodges o.a. uitgevoerd met een c.v. ketel, vaatwasser en 2e televisie op de ouder slaapkamer.

Daarnaast zijn ook nieuw voor 2019 onze Veldlodges de Luxe. Deze luxe safaritenten zijn compleet ingericht voor 7 personen. Onder andere zijn de tenten uitgevoerd met een vaatwasser en 2e televisie op de ouderslaapkamer. Glamping op zijn best!

Meivakantie in Overijssel: vermaak voor jong en oud!

Op camping ’t Veld hoeft niemand zich te vervelen. Daartoe is ons overdekte zwembad dagelijks geopend van 08.30 -20.00 uur. De 50 meter lange waterglijbaan zorgt voor extra veel waterpret. Maar ook ons actieve animatieteam biedt elke dag een uitgebreid programma aan. Daarnaast huren wij vaak extra activiteiten in. Denk hierbij een lasergamen, een roofvogelshow of een springkussen spektakel. Kom langs en geniet van onze prachtige voorzieningen, de schitterende omgeving maar vooral natuurlijk van elkaar!

 

 

Camping 't Veld