t/m
  • Fiets- en skelterverhuur
  • Wifi
  • Wasserette

Overige voorzieningen

Fietsverhuur

Wil je een dagje de prachtige omgeving van het bosrijke Vechtdal verkennen, maar heb je geen fiets meegenomen? Huur deze dan bij ons op camping ’t Veld. Wij verhuren zowel volwassenefietsen als kinderfietsen. Tevens is er een mogelijkheid een kinderzitje bij te huren. Vraag onze receptionistes ook eens naar één van de vele prachtige fietsroutes of kijk eens op fietsnetwerk.

Huur een volwassenefiets voor €45 per week, of voor €8,50 per dag.

Het huren van een kinderfiets kost €35 per week, of €7 per dag.

Een kinderzitje bij huren? De kosten hiervan zijn €12,50 per week of €2,50 per dag. Het kinderzitje is alleen mogelijk te huren in combinatie met een volwassenefiets. Zolang de voorraad strekt.

Het is niet mogelijk om een fiets te reserveren.

Skelterverhuur

Stuur je kinderen erop uit met de skelter. Deze kan je dagelijks bij ons komen huren. Huur een skelter voor €9,50 per dag of voor €5 voor 3 uur. Let er wel op dat de skelters voor 17:00 uur terug moeten worden gebracht bij de receptie. Het is niet mogelijk om een skelter te reserveren.

Sportveld

Daag je vrienden uit voor een potje voetbal op ons sportveld. Wie zal er gaan winnen? Op ons sportveld worden regelmatig verschillende activiteiten gehouden waaronder door onze animatie.

Jeu de boules

Camping ’t Veld beschikt ook over een jeu de boules baan. Leuk om eens met het gehele gezin te spelen!

Springkussen

Spring zo hoog mogelijk op onze mega air trampoline. De trampoline is een perfecte plek om nieuwe vriendjes te ontmoeten.

Sanitairgebouw

Te midden van al onze kampeervelden is het sanitairgebouw te vinden. Hierin bevindt zich ook een kleine wasserette. In het sanitairgebouw bevindt zich ook een speciale babyruimte.

Wasserette

Voordat je weer vertrekt richting huis al je kleding even wassen? Maak dan gebruikt van onze kleine wasserette. Camping ’t Veld beschikt over 3 wasmachines en een droger. Voor het gebruik van de wasserette heb je een douchepas nodig. Deze is verkrijgbaar bij de receptie. Een wasbeurt kost €4,50 inclusief wasmiddel. Wil je ook gebruik maken van de droger? Dit kost €2,25 per droogbeurt.

Wifi

Vanaf 2020 beschikt de gehele camping over gratis wifi. De wifi is echter wel beperkt. Tegen betaling kan je bij de receptie een code halen waardoor je internet nog beter is!

Kortom, op camping ’t Veld zijn er voldoende voorzieningen voor een fijne vakantie!

 

zoover 't Veld

Het is een mooie goed verzorgde camping. Vriendelijk personeel. Mooi toiletgebouw dat heel goed schoon wordt gehouden. Mooie omgeving met veel fietsmogelijkheden.

– Herman Michel (02-07-2019), gereisd met partner

Boek jouw accommodatie

Boek jouw kampeerplaats

Aanbiedingen en lastminutes

Nazomeren

Accommodatie met eigen sanitair

Kom gezellig nazomeren op Camping 't Veld. Overnacht in één van onze luxe accommodaties voorzien van eigen sanitair.
Boek nu
€110
Boeken 2021

Boek nu je favoriete plekje voor 2021

Boek nu alvast jouw favoriete plek voor 2021!
Boek nu
€19,- p.n.
Aanbieding

Voordelig kamperen v.a 29 augustus t/m 24 oktober

Kom kamperen op een comfort of comfort+ plek voor maar €18 per nacht! (exclusief bijkomende kosten)
Boek nu
€18,- p.n.