t/m
  • Vergunningsvrij vissen
  • Bootje varen
  • Zonnen in de ligweide

Strandmeer op camping ’t Veld

Gooi je hengel uit!

Ben jij een echte visliefhebber? Dan ben je bij ons op de camping in Overijssel op de juiste plek. In de visvijver op camping ’t Veld mag namelijk vergunningsvrij gevist worden.

Ga een wedstrijd aan met bijvoorbeeld je opa, vader of broertje en kijk wie er de meeste vissen vangt! Dus gooi je hengel uit in onze visvijver en misschien vang je wel één van de snoeken, karpers of één van de voorns.

Bouw het grootste zandkasteel

Terwijl je ouders even heerlijk zonnebaden en helemaal tot rust komen op het strand, bouw jij je allermooiste zandkasteel. Vergeet dus niet je schepje en je emmertje mee te nemen! Toch vergeten? Kom dan langs bij onze minishop, hier verkopen we diverse leuke artikelen, zoals een schepnet, waterpistool of een hengel die onder andere gebruikt kunnen worden bij het strandmeer.

Roeien of kanoën

In de roeivijver is het ook mogelijk om lekker rond te dobberen in een bootje! Neem je eigen bootje, kano of peddelboard mee en je kan genieten van onder andere de prachtige zonsondergangen.

Zwemmen in het strandmeer?

Het is helaas niet toegestaan te zwemmen in de visvijver. Dit geldt ook voor honden. Wil je toch even wat verkoeling opzoeken? Kom gezellig zwemmen bij ons zwembad. Ook is er een openbare zwemplas genaamd de Oldemeijer op ca. 250 meter loopafstand van onze camping. Verder bevindt zich in Hardenberg ook een overdekt zwembad.

Prachtige locatie

Het strandmeer op camping ’t Veld is uniek gelegen. Ons strandmeer ligt aan de achterzijde van onze camping tegen de bossen van Staatsbosbeheer. Dit zorgt voor een fijne beschutting. Voor de fotografen onder ons, je kunt hier het gehele jaar door de mooiste plaatjes schieten. Vergeet deze ook zeker niet met ons te delen!

Kortom ons strandmeer op camping ’t Veld biedt veel plezier voor zowel jong als oud!

Nieuwsgierig geworden naar onze prachtige visvijver met zandstrand of wil je meer weten over onze camping? Neem dan gerust contact met ons op.

 

zoover 't Veld

Geweldige camping. Een heel leuk enthousiast animatie team. Camping is netjes en heel veel speelveldjes, mooi zwembad, goed restaurant, mooie indoor speeltuin, mooi meertje met zandstrandje en vanuit de camping loop je zo het bos in.

– Marjolein Uitslag  (18-08-2018)

Boek jouw accommodatie

Boek jouw kampeerplaats

 

 

 

Aanbiedingen en lastminutes

Verandalodge

Accommodatie met eigen sanitair

Boek een luxe accommodatie voorzien van eigen sanitair. Geschikt voor 6 personen. 21-28 augustus. Exclusief bijkomende kosten
Boeken
vanaf 700
Last minute

Boek nu de jouw kampeerplaats

Kom gezellig kamperen! Boek een kampeerplaats vanaf 8 augustus. Vanaf prijs, exclusief bijkomende kosten.
Boek nu
39,50 p/ nacht
Aanbieding

Voordelig kamperen in september en oktober

Kom kamperen op een comfort of comfort+plek voor maar €18 per nacht! (exclusief bijkomende kosten)
Boek nu
18,50 p/nacht