Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes

Strandmeer

Strandmeer op camping ’t Veld

Camping ’t Veld beschikt over een eigen strandmeer met zandstrand. Het meer leent zich bij uitstek om met een bootje op te varen of om op te kanoën. Ook vissen is er vergunningsvrij toegestaan. Kinderen (en volwassen) kunnen hun hart er daarom ophalen! Zwemmen in het meer is helaas niet toegestaan.

Strandmeer op camping ’t Veld en veel meer:

Naast ons pachtige strandmeer beschikken wij over veel voorzieningen om uw verblijf tot een succes te maken. Denk hierbij aan:

Strandmeer op camping ’t Veld: garantie voor veel speelplezier

Ons strandmeer staat garant voor urenlang speelplezier. Zo kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven met het bouwen van zandkastelen op het strand. Daarnaast kan men heerlijk zonnen op de royale ligweide.

Ook met een bootje varen op het meer is toegestaan. Daarnaast kunt u natuurlijk heerlijk een hengeltje uitwerpen en vergunningsvrij vissen in ons prachtige meer.

Strandmeer op camping ’t Veld: uniek gelegen

Het strandmeer op camping ’t Veld is uniek gelegen. Ons strandmeer ligt aan de achterzijde van onze camping tegen de bossen van Staatsbosbeheer. Dit zorgt voor een fijne beschutting en een idylisch plaatje in alle jaargetijden.

Lekker zwemmen?

Wilt u lekker zwemmen? Dat is helaas niet toegestaan in ons meer. Vanzelfsprekend kunt u heerlijk zwemmen in ons zwembad of in de vrij toegankelijke zwemplas de Oldemeijer op ca. 250 meter loopafstand van onze camping. Ook in Hardenberg bevind zich een overdekt zwembad. Nieuwsgierig geworden naar ons prachtige strandmeer of een verblijf op camping ’t Veld. Neem kontakt op met onze receptie op tel. 0523-262286 of mail op info@campingtveld.nl

 

 

 

 

Aanbiedingen en lastminutes

Aanbieding

Luxe Safaritent 5-12 juli

Luxe Glamping Tent 7 personen!
Boek hier
€ v.a. 735,-,-
Aanbieding

Voordelig kamperen in juni

Kamperen in juni v.a. € 16,- p/nacht, (klein)kinderen GRATIS
Boek hier
€ v.a. 16,-
Aanbieding

Luxe chalets te huur in juni

Boek een luxe chalet in juni: v.a € 100,- p/weekend/midweek, of 175,- p/week
Boek hier
€ v.a. 100,-
Camping 't Veld