Camping 't Veld

Overige voorzieningen

  • Gratis WiFi
  • Wasserette
  • Fiets- en skelterverhuur
  • gratis vaatwassers in het sanitair gebouw
  • laadpaal voor elektrische auto's
 

Fietsverhuur

Wil je een dagje de prachtige omgeving van het bosrijke Vechtdal verkennen, maar heb je geen fiets meegenomen? Huur deze dan bij ons op camping ’t Veld. Wij verhuren volwassenefietsen, ebikes en kinderfietsen. Tevens is er een mogelijkheid een kinderzitje bij te huren. Vraag onze receptionistes ook eens naar één van de vele prachtige fietsroutes of kijk eens op fietsnetwerk.

Het is niet mogelijk om een fiets te reserveren.

Vraag onze receptionistes naar de prijzen voor het huren van een fiets.

Skelterverhuur

Stuur je kinderen erop uit met de skelter. Deze kan je dagelijks bij ons komen huren. Huur een skelter voor € 4,00 per  uur. Let er wel op dat de skelters voor 17:00 uur terug moeten worden gebracht bij de receptie. Het is niet mogelijk om een skelter te reserveren.

 

Sportveld

Daag je vrienden uit voor een potje voetbal op ons sportveld. Wie zal er gaan winnen? Op ons sportveld worden regelmatig verschillende activiteiten gehouden waaronder door onze animatie.

 

Springkussen

Spring zo hoog mogelijk op onze mega air trampoline. De trampoline is een perfecte plek om nieuwe vriendjes te ontmoeten.

Centrale speeltuin.

Er is een grote speeltuin bij het sportveld. Lekker spelen met al je campingvriendjes.

Springkussen
 

Sanitairgebouw

Te midden van al onze kampeervelden is het sanitairgebouw te vinden. Hierin bevindt zich ook een kleine wasserette. In het sanitairgebouw bevindt zich ook een speciale babyruimte.

Wasserette

Voordat je weer vertrekt richting huis al je kleding even wassen? Maak dan gebruik van onze kleine wasserette. Camping ’t Veld beschikt over 3 wasmachines en een droger. Voor het gebruik van de wasserette heb je een douchepas nodig. Deze is verkrijgbaar bij de receptie. Een wasbeurt kost €4,50 inclusief wasmiddel. Wil je ook gebruik maken van de droger? Dit kost €2,25 per droogbeurt.

Wifi

Onze eigen accommodaties en kampeerplaatsen (behalve de camperplaatsen) beschikken over gratis WiFi. Verblijf je in een particuliere accomodatie, vraag dan meer info bij de desbetreffende eigenaar over de WiFi.

Kortom, op camping ’t Veld zijn er voldoende voorzieningen voor een fijne vakantie!

 

Meer Op het park