t/m
  • Overdekt zwembad
  • Indoor speelparadijs
  • Gratis WiFi
  • Animatie voor alle leeftijden

Familiecamping

Camping ’t Veld, dé familiecamping in Overijssel

Op zoek naar een gezellige familiecamping in Overijssel? Kom naar camping ’t Veld in Hardenberg. Voor gezinnen met (jonge) kinderen zijn wij de perfecte vakantiebestemming. Ons karakter Vinnie de veldmuis is altijd op de camping aanwezig. Samen met hem beleef je de meest spannende avonturen!

Kindvriendelijke camping met animatie

Al onze kampeervelden zijn autovrij en zijn voorzien van prachtige speeltoestellen voor kinderen. Vanaf je standplaats heb je altijd zicht op je spelende kids. Tijdens alle vakanties en in alle weekenden (van april tot en met september) is ons enthousiaste animatieteam op de camping aanwezig. Doe samen met je kinderen mee aan één van de sport- en spelactiviteiten of zing je samen schor bij de karaokewedstrijd.

Zwembad met gave waterglijbaan!

Wij zijn misschien wel dé familiecamping met de spectaculairste waterglijbaan van Overijssel. Waarom? Onze waterglijbaan is 50 meter lang en beschikt over een snelheidsmeter. Zorg er dus voor dat je sneller bent dan je vrienden, vriendinnen, zoon of dochter. Ons overdekt zwembad heeft ook een peuterbad waar je rustig met je kleintje kunt genieten.

Strand in Overijssel

Hou je van het strand maar wil je een keer niet naar de kust op vakantie? Geen probleem. Ook camping ’t Veld in Overijssel heeft een strand. Achterop onze camping ligt een groot meer met zandstrand. In het meer mag vergunningsvrij gevist worden.

Indoorspeeltuin

Zit het weer een keer tegen? Balen! Maar geen paniek. Ons centrumgebouw beschikt over een gave indoor speeltuin met speciale peuterzone. De speeltuin biedt ruimte voor 50 spelende kinderen. Aangrenzend aan de speeltuin vind je het restaurant. Geniet me het hele gezin van een heerlijk diner of haal je maaltijd af.

Omgeving

Onze familiecamping is gelegen in een prachtig stukje natuur van Overijssel. De camping is gevestigd in Rheeze, gemeente Hardenberg. Wij grenzen aan ca. 1000 hectare bos. Dit bied een mooie gelegenheid voor het maken van een wandeling of fietstocht in het Vechtdal. Wil je met het hele gezin een dag op pad? Van dierenparken en attractieparken tot kleine dorpjes en bezienswaardigheden, er ligt van alles in de buurt van onze camping.

Overnachten op gezellige gezinscamping

Wil je overnachten op een kleinschalige, maar toch gezellige familiecamping in Overijssel? Boek dan met je hele gezin een verblijf op onze camping. We hebben luxe betaalbare kampeerplaatsen en diverse mooie verhuuraccommodaties.

Boek jouw accommodatie

Boek jouw kampeerplaats

Aanbiedingen en lastminutes

Nazomeren

Accommodatie met eigen sanitair

Kom gezellig nazomeren op Camping 't Veld. Overnacht in één van onze luxe accommodaties voorzien van eigen sanitair.
Boek nu
€110
Boeken 2021

Boek nu je favoriete plekje voor 2021

Boek nu alvast jouw favoriete plek voor 2021!
Boek nu
€19,- p.n.
Aanbieding

Voordelig kamperen v.a 29 augustus t/m 24 oktober

Kom kamperen op een comfort of comfort+ plek voor maar €18 per nacht! (exclusief bijkomende kosten)
Boek nu
€18,- p.n.