• Tien weken lang vakantie vieren!
  • Garantie voor veel vakantieplezier
  • Geniet van vele activiteiten
 

Zomerarrangement

Ben je op zoek naar een leuke kleinschalige familiecamping in Overijssel waar je je zomer kan vieren? Denk dan eens na over een verblijf op camping ’t Veld in Hardenberg. Wij zijn de kleinste 5-sterren ANWB camping van Nederland. Ga er even tussenuit in eigen land met ons zomerarrangement.

 
 

Verschillende arrangementen

Wij hebben diverse leuke arrangementen samengesteld. Wanneer je een zomerarrangement op camping ’t Veld boekt, dan kun je de gehele zomervakantie genieten van alle faciliteiten op de camping. Geniet van de prachtige omgeving, de vele extra activiteiten, het mooie weer maar vooral van elkaar.

Wat is er in de zomerperiode te doen op camping ’t Veld?

In de zomerperiode zijn alle faciliteiten op de camping dagelijks geopend. Ons horecateam staat dagelijks voor je klaar om de lekkerste ijsjes te maken. Het animatieteam  zorgt samen met Vinnie de Veldmuis voor het nodige vermaak. Ga samen met ze knutselen of doe een dansje bij de populaire minidisco. Wanneer het zonnetje schijnt word het dak van ons overdekt zwembad geopend en kan je zelfs buiten zwemmen! Kortom er zijn voldoende faciliteiten op camping ’t Veld. Verveling kennen we niet op onze camping.

Wil je eens een dagje op pad? Onze omgeving is zeer geschikt om te mountainbiken of hard te lopen. Er zijn diverse routes opgesteld die je door de prachtige omgeving leiden. Wil je met je kinderen op stap? In onze omgeving liggen diverse attractieparken zoals attractiepark Slagharen & Plopsaland.