Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes

Faciliteiten

Faciliteiten op camping ’t Veld

Benieuwd naar de vele faciliteiten op camping ’t Veld?  Ook dit jaar is camping ’t Veld  opnieuw beoordeeld als 5-sterren camping!

Camping ’t Veld is een camping waar u zich meteen thuis zult voelen. Kom heerlijk kamperen of boek één van onze gerieflijke accommodaties. Deze verkeren altijd in prima staat. Nieuw in 2019 zijn de luxe safaritenten compleet ingericht en voorzien van een complete badkamer. Daarnaast verhuren wij in 2019 ook nieuwe terraslodges.

De faciliteiten op camping ’t Veld

Hierbij een greep uit ons aanbod aan voorzieningen:

Waarom camping ’t Veld

Camping ’t Veld onderscheid zich van veel andere campings doordat wij een kleine camping zijn met de voorzieningen van een groot park. Wilt u een heerlijke ontspannen vakantie maar niet op vakantie in de drukte, kom dan naar camping ’t Veld. Bij ons kunt u komen kamperen op prachtige kampeervelden, eventueel met privé sanitair. Daarnaast kunt u een heerlijke accommodatie  huren.

Nieuw in de verhuur:

Voor 2019 hebben wij een aantal nieuwe accommodaties in de verhuur op onze camping. Ten eerste komen er 5 luxe safaritenten bij, geschikt voor 7 personen. Deze worden speels opgesteld met een leuke speeltuin in het midden. U heeft dus altijd zicht op uw spelende kinderen vanaf uw veranda. De nieuwe tenten worden uitgevoerd met een complete badkamer inclusief douche. Ook beschikken de tenten over een vaatwasser en een tweede televisie op de ouderslaapkamer. Ook beschikken ze over een prachtige bedstee met daaronder een speelruimte voor de kinderen.

Daarnaast komen er hagelnieuwe terraslodges bij. Deze worden eveneens speels opgesteld met zicht op een speeltuin. De lodges worden uitgevoerd met cv, luxe keuken met vaatwasser en een tweede televisie op de ouderslaapkamer.

Graag tot ziens op camping ’t Veld

Bekijk hier alvast de openingstijden van onze faciliteiten voor de komende maanden!
Openingstijden april Openingstijden mei Openingstijden juni

Aanbiedingen en lastminutes

Aanbieding

Laatste accommodaties hemelvaart

Laatste accommodaties hemelvaart
Boek hier
€ v.a. 275,-
Aanbieding

Kampeerplaats Pinksteren

Laatste kampeerplaatsen Pinksterweekend
Boek hier
€ v.a. 135,-
Aanbieding

Accommodatie Pinksterweekend

Boek hier de laatste accommodaties Pinksteren
Boek hier
€ v.a. 275,-
Camping 't Veld