Boeken
t/m
Bekijk beschikbare periodes
  • Overdekt zwembad
  • Indoor speelparadijs
  • Wifi over gehele camping
  • Animatieteam voor alle leeftijden

Faciliteiten op camping ’t Veld

Altijd genoeg te doen

Wanneer je op camping ’t Veld jouw welverdiende vakantie komt vieren mag je natuurlijk ook gebruik maken van onze vele faciliteiten en voorzieningen.

Wij mogen ons ook dit jaar weer de kleinste 5-sterren camping van Nederland noemen. Waarom de kleinste? Omdat wij over minder dan 100 kampeerplaatsen beschikken. Ondanks dat wij een kleinschalige camping zijn, beschikken wij tóch over alle voorzieningen van een groot park. Bij camping ’t Veld voel je je al snel thuis en kun je heerlijk ontspannen en even weggaan van de drukte. En dat zonder dat het je aan iets ontbreekt!

Een greep uit het aanbod van faciliteiten!

Hierbij een greep uit ons aanbod aan voorzieningen:

En nog veel meer………..

Wat kun je bij ons boeken?

Op camping ’t Veld bieden wij diverse kampeerplaatsen aan. Ga voor een comfortplaats, een comfort+plaats of een kampeerplaats met privé sanitair.

Wil je liever iets huren bij ons op de camping? Ook dat is mogelijk. Wij verhuren diverse royale accommodaties. Huur bijvoorbeeld een fraaie mobile home of ga voor een basic safaritent.

Veldindeling

Het leuke aan al onze velden is, is dat op het midden van elk veld een kleine zandbak met diverse speeltoestellen staat. Je kunt zo dus altijd vanaf je plaats op je spelende kinderen letten.

Het toiletgebouw is centraal gelegen van al onze kampeervelden. Je hoeft hiervoor dus geen eind te lopen. Ook bevindt zich hier de wasserette.

Benieuwd naar de camping met all bijbehorende faciliteiten? Kom gerust een keertje langs! Elk jaar organiseren wij diverse kijkzondagen zodat je in alle rust een kijkje kunt nemen op camping ’t Veld. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de exacte data’s van de kijkzondagen.

Graag tot ziens op camping ’t Veld.

Bekijk alvast de openingstijden van onze faciliteiten voor deze maand!

 

Aanbiedingen en lastminutes

Aanbieding

Verandalodges

Ga er even een weekend tussenuit!
Boek hier
v.a. 265
Aanbieding

Hemelvaart 2020

Lang weekend genieten! Ga er tussenuit met familie en vrienden.
Boek hier
v.a. 165
Aanbieding

Pinksteren 2020

Alvast in de vakantiestemming komen? Kom kamperen bij ons op de camping!
Boek hier
v.a. 155
Camping 't Veld